1 bild, 4 redigeringar

Photoshop & redigering
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Här är ett självporträtt som jag passade på att fota samtidigt som dom här bilderna. Jag har kommit på att en stor del av mina självporträtt nästan ser likadana ut, haha! Titta bara här och här till exempel. Måste nog börja variera mig lite när det gäller sånt här, hehe... :]

I alla fall så var jag verkligen inne i redigerartaget igår, så jag provade massor av olika redigeringar till bland annat bilden här ovanför ? dårå. En med lite blå/grå/lila toner, en lite mer "vanlig", en i vintage stil och en i någon slags gammaldags och brusig variant.

Är det någon av dessa 4 redigeringar som ni skulle vilja lära er? För i såna fall skulle jag kunna ta och försöka knåpa ihop något inlägg eller någon video där jag visar hur jag har gjort. :) Säg bara till i såna fall, så ska jag se ifall det går att fixa! :)

Gillar

Kommentarer

Hanna,
Dom två till vänster tyckte jag nog mest om, så dom skulle vara lite kul att lära sig :)
jazzia.blogg.se
maja,
helt underbar blogg du har!! :)
majajohannesson.blogg.se
Lotta,
Fina bilder! :)
lottap.devote.se
Linnea,
Vilket av dina objektiv använder du mest? Och rekommenderar du Canon ef 50/1.8 II ? Har en Canon eos 550d och är väldigt sugen på att köpa ett! Kram!
linneasskrivbok.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Det är lite olika beroende på vad jag fotar såklart, men till vardags så är det just 50/1.8 II som jag brukar köra med för det mesta. Jag tycker det är ett toppen objektiv för den lilla summan man får betala för det, så ja, jag rekommenderar verkligen det! Jag skrev ett inlägg om det objektivet för ett tag sedan, så ifall du vill veta lite mer om det kan du kika in här: http://esmeraldaedenberg.blogg.se/2012/january/fragor-om-canon-ef-5018-ii.html :)
nouw.comNone
Anna,
Helt fantastiska bilder du tar!
annadarner.blogg.se
Madde
,
Undrar bara vad ef 50/1.8 II betyder/står för ;) Superbra blogg! :D
Esmeralda Edenberg,
50 står för brännvidden och 1.8 står för hur stor den största bländaren är! :)Åh vad kul att du tycker det, tack ska du ha! :)
nouw.comNone
Amanda Englund,
Claudia,
vilka fina redigeringar :D
claudiamilena.blogg.se/