1 väg - 4 olika landskap

Island 2013
Canon EOS 600D

Den absolut största delen av tiden på Island spenderade vi på dom isländska vägarna. Eller ja, dom kanske är fel ordval. Snarare den. På Island har dom egentligen bara en stor väg, som liksom är deras huvudväg, och den heter något så simpelt som väg 1. Så på den vägen spenderade vi en hel del timmar.

Bilderna ovanför är från när vi var påväg till Ice Lagoon. Det tog ca. 7 timmar att åka dit, men då stannade vi en hel del på vägen också. Den första biten så regnade det något otroligt! Det var helt sjukt vilket oväder det var! Dimman låg supertät på vissa ställen och ibland blev vinden så stark att den nästan slet av bilen från vägen... Som ni ser på en utav bilderna ovanför så blåste till och med vissa vattenfall iväg, haha!

Trots att det tog väldigt lång tid att komma fram så är det sån himla häftig natur på Island så det var svårt att bli uttråkad. Dom landskapen ni ser på bilderna är bara några få av alla vi åkte igenom. Det var allt från stora Sagan om ringen-berg till fält med miljontals lupiner. I någon timme eller så åkte vi bara bland massor av mossklädda stenar.

Det sjukaste av allt var nog när vi kom till lavafälten. Det var svart lava så långt man kunde se. Vi åkte i några timmar med utsikten som ni ser på den sista bilden. Bara svart överallt, ingenting annat. Så himla häftigt, men lite creepy på samma gång...

Så ja, våran första roadtrip på Island var fylld av sjukt fina landskap!
I nästa inlägg kommer ni få se massor av bilder från Ice Lagoon. :)

Gillar

Kommentarer

Ajlin,
Jag började fan grina när jag såg de här bilderna. Jag var på Island 2009 och jag längtar tillbaka varenda dag. Har aldrig varit i ett sådant fantastiskt land och träffat så mycket fina människor.
ajlin.blogg.se
stephanie,
Fantastiskt vackert!!! :)
stephaniesbilder.blogg.se
Fina bilder du tar, vad fotar du med för objektiv? :)
jenniifersjo.blogg.se
SSANNAALICIA,
O-M-G, vad vackert! :D
ssannaalicia.blogg.se
Michaela- Fotoblogg,
Fantastiska bilder! Jag skulle så gärna vilja åka till Island! :) kram
michaelabjorkphoto.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh tack fina du! Om du klickar på kameraikonen i menyn så kan du hitta all kamerautrustning där. :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
Lisette,
Helt makalöst vackert!
lisnknsn.blogg.se
jag ryser FYFAN VAD VACKERT. och dessa lila blomfält, is this real life?! vill också se det med egna ögon, helt FANTASTISKT!!!! Åhhhh.
peachpower.blogg.se
fiasblogg.se,
Oj vilka härliga bilder. Vilken fantastisk resa ni verkar ha haft.
www.fiasblogg.se
Helt MAGISKA bilder, bra jobbat!! Uppenbarligen ar det har en blogg vard att foljas, tva tummar upp :)
glasflisan.blogg.se