3 makrobilder

Makrofoto
Canon EOS 600D | Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro 1:1

En av dom önskeinlägg som några av er önskade i det här inlägget var att jag skulle lägga upp fler makrobilder. Det känns lite B att posta ett inlägg bombat med massor utav makrobilder, så istället tänker jag bli lite mer flitig när det gäller makrofotografering och ladda upp makrobilder lite allt efter som jag fotar några. Låter det bra tycker ni? :)

Dom tre bilderna här ovanför ? är från förut idag. Det har varit väldigt mörkt ute hela dagen så det behövdes ganska höga ISO-tal för att bilderna skulle kunna gå att urskilja. Min kamera är verkligen ingen höjdare när det gäller ISO och redan vid ISO-400 blir bilderna jättebrusiga. Men här ovanför har ni i alla fall tre bilder från dagen. :)

Och som sagt så kommer jag försöka ladda upp fler makrobilder så ofta som möjligt! :)

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Fina, men vad är det på mittersta bilden?? :)
Esmeralda Edenberg,
Det har varit så enda sedan jag fick den, så i såna fall måste det ju vara något fel på den från början. Eller så är det bara jag som är himla kräsen när det gäller brus, haha! Men jag skulle hemskt gärna kunna pressa ISOt till 1600, jisses vad det hade underlättat... :3
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Men fan vad sjukt! :o Då måste det ju vara något fel på min redan när jag köpte den... Får ta och kolla upp det. ;)
nouw.comNone
Ebba,
Superfina bilder, speciellt den mittersta! :D
smartiesnmnms.blogspot.com
Katarinas bilder,
Vill man ha en kamera som tål höga ISO-tal kan jag verkligen rekommendera Canon EOS 60D. Jag är inte överdrivet känslig mot brus men uppåt 4000 går det att pressa ISO:n utan, i mitt tycke, problem :)
www.katarinasbilder.se
Esmeralda Edenberg,
Åh, det låter ju superbra! Jag har kollat runt på lite andra kameror, men då ska jag kika lite grand på 60D också. Tack för tipset! :)
nouw.comNone