38 grader

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 | 1/60 sek | F/1.8 | ISO-100 | Photoshop CS6

Jag vaknade upp med feber i morse men jag valde ändå att ta mig till skolan för att skriva en uppsats till nationella provet i 3 timmar. Så jag satt där i aulan med min godispåse tillsammans med alla andra 9:or och skrev för fulla muggar samtidigt som jag svettades och frös som en idiot om vart annat. Direkt när jag var klar med provet så sjukanmälde jag mig och åkte hem. Lika bra det, jag skulle inte ha klarat av resten av dagen med 38 graders feber. Men vad gör man inte för dom nationella proven liksom?

Mysstrumporna är på och nu tänker jag ta någonting att äta innan jag lägger mig i sängen och kollar på någon film eller två. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart för jag har verkligen inte vara tid att vara sjuk just nu! Jag såg att vi hade lite glass i frysen, det brukar ju alltid göra att man frisknar till lite snabbare... :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Marie,
Jag är också sjuk! :( Vi får ta och krya på oss! :)
marieguld.blogg.se
Y A S M I N E,
Oj, det var starkt gjort! Krya på dig
medy.blogg.se
men åh så tråkigt, krya på dig!
rebeccajohnnysdotter.blogg.se
Becka [fotoblogg],
Duktiga du! Vet hur det känns, men är det nationella eller annat riktigt viktigt så sticker man ändå till skolan, får det gjort & sedan sticker hem. Så jobbigt att ligga efter med sådant. Krya på dig vännen! & så himla mysiga strumpor, hihi.
photos-by-becka.fotoblogg.nu
sara,
krya på dig :)
roblessara.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Tack snälla du! :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Ja, man vill ju gärna inte ha plockat på sig massor av nationella som man måste göra sen i efterhand... Man får helt enkelt stå ut några timmar när det gäller sånt! :) Tack du snälla! :*
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Åh tack snälla du!
nouw.comNone