4 från veckan som gått

Vardag
esmeraldaedenberg @ Instagram

Klyschigaste fredagsrepliken, men gud så himla skönt med helg!
Den här veckan har i alla fall gått relativt fort och jag har haft mycket fint för mig. I onsdags hade vi ju studiedag och då var jag hemma hos Charlie. Hunden har fått sig en makeover och blivit sådär vårfin och jag har dessutom hunnit med årets första cykeltur. Nu sitter jag här och käkar godis (ibland är det himla bra att Tempo bara 60 m från sitt hus kan jag ju säga) och bara njuter av att det är helg!

Men än är inte veckan slut! Ikväll drar jag hem till Isabelle där vi spenderar kvällen tillsammans med några andra. Imorgon drar familjen på en sväng till Norrköping för lite shopping och på kvällen åker jag hem till Charlie för att sova där. Så himla bra helg! :)

Hur ser era helgplaner ut? ?

Nu ska jag alldeles strax ställa mig och laga middag åt familjen. Jag och min bror har varsin kväll då vi står för maten, och fredagar är alltså min dag. Ikväll blir det kyckligburgare med klyftpottisar. :)

Ha en sjukt fin helg så ses vi!

PS:// Som så många andra så har även jag skaffat mig ask.fm. Det är en sida där ni kan ställa helt anonyma frågor till mig som jag sedan svarar på. Så ifall det är någonting ni undrar över, vad som helst, så kan ni kika in på http://ask.fm/esmeraldaedenberg och ställa en fråga om ni har lust! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Becka [fotoblogg],
Så fina bilder. Första är så vacker. ?
photos-by-becka.fotoblogg.nu
Skitskönt med helg ^^ Ikväll blir det fest och imorrn ska jag till en kompis som fyllt år och käka lite tacos^^
www.xn--annard-0xa.se