9 saker du antagligen inte visste om mig

Vardag
• Jag kan inte lyssna på musik samtidigt som jag bloggar. Då sitter jag bara och sjunger med i låtarna och får inte ut vad jag egentligen ska skriva. Istället skriver jag dom orden jag sjunger och varenda inlägg kan ju inte bli en hel låt, haha?

• Jag måste alltid ha flikarna på datorn i rätt ordning. Ja men ni vet dom här flikarna som man har i Chrome/Firefox/Explorer eller vad ni nu har? Facebook måste alltid ligga längst till vänster, sen Dayviews, blogg.se, Bloglovin och så vidare...

• Jag är så sjukt barnsligt mörkrädd. Klarar knappt av att gå ner i våran egna källare om kvällarna utan att bli jagad av mördare och massa andra äckel!

• Jag har ett stort ärr mitt på huvudet eftersom att jag hoppade in i ett skåp och fick ett jack i skallen när jag var mindre.

• När jag var liten trodde jag att jultomten bodde på månen...

• Innan fotbollsträningar och matcher måste jag alltid sätta på mig sakerna på vänster fot först. Vänster benskydd, höger benskydd, vänster strumpa, höger strumpa och så vidare.

• Jag tycker det är svårt att redigera bilder när någon annan tittar på. Kan inte koncentrera mig och det känns bara... jobbigt, haha!

• Jag tycker det är ap jobbigt att stå framför kameran. Inte när man tar vardagsbilder eller oseriösa bilder, men när det kommer till photoshoots tycker jag att det känns så himla träligt! Det är inte lika farligt att ta självporträtt, det brukar funka någorlunda bra i alla fall!

• Mitt namn Esmeralda betyder smaragd på portugisiska.

Lite onödig fakta om mig såhär en fin lördagskväll! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Alma,
3an säger jag bara... SÅ jag. Källaren är värst </3
photoab.blogg.se/
Becka [fotoblogg],
Hihi rolig fakta! ^^ :)
photos-by-becka.fotoblogg.nu
hilda
,
amen guuuud vilka problem jag har med att skriva alltså!!! *"Hur får DU ögonen att se så glansiga ut?" menade jag! Men tack för svar!
Esmeralda Edenberg,
Haha, ingen fara, förstod vad du menade ändå! :) Ingen orsak!
nouw.comNone
emma,
Wow vilka superfina bilder! Och jättevacker häst!:)
photoandinspiration.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Tack ska du ha! :) Men jag tror att du har kommenterat fel inlägg, antar att du menar inlägget under, haha? :]
nouw.comNone
Alexandra,
Åh, jag har exakt samma tvångstanke som nummer 2 hahah. Först Facebook, sen DV, och sen bloggar eller något och sist youtube hahah :3
alexandraec.blogg.se/
Amanda Persson - Fotograf,
Jättefin bild :)
anemone.webblogg.
Cecilia,
jag tycker också det är jobbigt att redigera när någon sitter och kollar på! haha :)
cecilialindstrom.blogg.se
Julia,
Haha, då värkar vi rätt lika! Det där med flikarna stemmer nästan helt, jag måste också ha facebook längst till vänster, fast sänn(?) har jag blogg.no och bloglovin;) Jag är också baaarnsligt mörkrädd, och hatar att stå framför kameran...:p
juliaes.blogg.no