A drop in the ocean

Naturfoton
Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP Di VC USD

Härom kvällen (rättare sagt i fredags) så åkte jag till en sjö tillsammans med pappa för att fota solnedgången. Just den var inte så mycket att ha, så istället roade vi oss genom att kasta stenar i vattnet och fota det sjukt snygga stänket. Är det bara jag eller ser det ut som dansade människor på första och sista bilden? :)

Jag har några fler såna här bilder ifall ni skulle vilja se? Dom fotades liksom mer i själva solnedgången (den som egentligen inte var så speciell) så vattnet var alldeles oranget och fint! Säg bara till så laddar jag upp dom också! :)

På vägen hem åkte vi förbi en kohage med massor av kossor (nähe?) och jag kunde inte låta bli att stanna och knäppa några bilder på dom också, haha! :3 Jag ska redigera dom bilderna så får ni se dom lite senare! :)

Gillar

Kommentarer

JonnaK,
Väldigt fina foton! Jag gillar också att fotografera, men är inte nära på att vara så duktig som du!! Jag har en fråga..., det kanske inte är sådana här kommentarer du vill ha, men jag undrar; " om du har något tips på kameror, eller spegellösa systemkameror.. Jag har tänkt köpa en ny, men har inte vetat vad jag ska ha. Jag har tittat på en Sony Nex- 5N. Jag har inte tänkt på det så länge, så jag är bara ute och tittar på vad som finns! Har du något tips?"
karlssonjonna.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Kul att du tycker om dom, tack ska du ha! :) Jag är faktiskt inte så himla inne i olika kameror förutom min egna och några få andra Canon kameror, så jag vet inte riktigt ifall jag är rätt person att fråga. :) Det lättaste är ju att du Googlar eller att du frågar dig fram i någon elektronikaffär eller liknande. :)
nouw.comNone
JonnaK,
Tack för svaret! Ja, jag har nog förstått det, men jag letar bara efter alla tips som jag kan få! Men tack ändå!
karlssonjonna.blogg.se
Julia
,
Hej, Jag skulle gärna vilja veta hur du kan få så klara o fina bilder på vattendroppar, även dom med färg. Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om hur du gör här på din blogg? :) Annars tar du grymt fina bilder!
Petronella,
Väldigt fina bilder!
Taggibaken.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Hej! Det är egentligen inte så mycket att förklara utan det gäller bara att ha en kort slutartid så att man fryser rörelsen och så måste man försöka sätta exakt fokus! :) Det är typ "bara" det som gäller, så det är inte så mycket att visa sådär, haha! :] Och tack ska du ha, kul att du tycker om dom! :)
nouw.comNone
ååååh, så otroligt fin blogg du har! blir helt avis! :) riktigt fina bilder! det ser faktiskt ut som om vattnet dansar ;)
eemelielinneea.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh tack så mycket! :D Ja, visst gör det? :)
nouw.comNone
Klara
,
Ååh vilka fina bilder! :) Jag undrar man du hade för inställningar?? :)
Esmeralda Edenberg,
Tack ska du ha! :) Jag hade lite olika inställningar beroende på vad det var för ljus och så vidare, men det gäller att ha en så kort slutartid som möjligt så att vattnets rörelse fryser! :)
nouw.comNone