Angående photoshop- och fototips

Fototips
Canon EOS 600D | Diverse objektiv

När jag skrev det här inlägget där ni fick önska inlägg och rubriker så var det väldigt många av er som önskade fler Photoshop- och fototips. Det är vekrligen jättekul att det är så många som vill läsa mer om sånt, för det är ju något av det jag tycker om att hålla på med mest, fotografi och redigering!

Men... Det skulle vara väldigt bra ifall ni skrev lite mer specifikt vilka Photoshop- och fototips ni vill läsa om. Det finns ju liksom hur mycket som helst inom foto- och redigeringsvärlden som är värt att tipsa om, men det är lite svårt att bara ta någonting ur luften sådär när jag inte riktigt vet vad det är ni vill lära er.

Så jag skulle bli jätteglad och det skulle underlätta en massor ifall ni skrev vilka Photoshop- och fototips ni vill lära er! :) Kanske någon speciell redigering eller hur det fungerar med inställningar på kameran? Inte vet jag, så just därför behöver jag er hjälp.

Berätta vad ni vill lära er för tips! :)

Så fort jag får tid ska jag börja skriva ihop det andra som ni har önskat också. Feel free to önska ännu fler inlägg genom att klicka här och kommentera det inlägget! :)

Gillar

Kommentarer

Becka [fotoblogg],
Inom photoshop: Hur får man fram en mer vintage/gammaldags stil? Hur gör man så som du har med kameran i mitten längst ner? Hur redigerar du solnedgångar & sådana bilder som ska ha "magiska" färger? Fototips: Hur hittar du intressanta macromotiv? Vad försöker du att tänka på hur du ska få en känsla med i bilden? Några tips inför vinterfotograferingen, & julfotografering? Kram :)
photos-by-becka.fotoblogg.nu
Lisa
,
Hej! Jag kan inte så mycket om fotografering, så jag skulle vilja läsa lite om hur du ställer in din kamera och sånt! LIte om vilka inställningar som är bäst! :)
Ida
,
Natur och makro fototips, sen skulle jag vara väldigt glad om du gör ett likadant inlägg för fototips inför julen (hur man får det att se mysigt ut och så vidare), som du gjorde för hösten!
Nikkis fotoblogg :D,
Spegelvända bilder om du kan något om det ? Din VANLIGASTE redigerings tips,ehmm??... Hur du t.ex gjorde bilden med rymden i kameran,sånt skulle vara kul att kunna :D :D
girlcanon.blogg.se
Frida,
Jag får aldrig till mina svartvita bilder?Gör du nåt speciellt då eller typ ljusar upp bilderna lite extra då osv? :)
denlillefotografen.blogg.se
Ebba,
Jag skulle gärna vilja veta om det finns något smart sätt att få in t.ex. "copyright ...." i sina bilder. Vet att många har sådana "taggar" för att ingen ska sno bilderna och undrar om man kan göra det på ett smartare sätt än att på varje bild klistra in texten? Kanske en lite konstigt formulerad fråga, men hoppas att du förstår. :)
smartiesnmnms.blogspot.com
Siri
,
Hur du sätter dit "rymd" i till exempel kameran osv. :)
Mickis (ifrån trolldal)
,
Kan du inte ha typ ett slags "dagens tips". Typ att du tipsar om en redigering varje dag :) Det är så svårt att veta vad man vill lära sig ;)
Laura,
jag skulle vilja vet hur man "målar huden" i andra färger eller mönster, så att det ser naturligt ut? typ såhär: http://www.google.se/imgres?um=1&hl=en&sa=N&tbo=d&biw=1160&bih=617&tbm=isch&tbnid=A4k7ku8018sB5M:&imgrefurl=http://www.lastfm.se/music/Oskar%2BLinnros/%2Bimages/49321185&docid=1kzAm2r5dhwLMM&imgurl=http://userserve-ak.last.fm/serve/_/49321185/Oskar%252BLinnros%252BVilja%252Bbli.png&w=500&h=380&ei=WiqvUKavJ6eQ4gTnoIDQDg&zoom=1&iact=hc&vpx=212&vpy=243&dur=676&hovh=197&hovw=259&tx=113&ty=110&sig=107209840271614895548&page=1&tbnh=139&tbnw=182&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:14,s:0,i:126 eller: http://kirablaker.tumblr.com/post/32868052963
fancyphotography.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Hmm, det har jag aldrig testat så det vet jag inte riktigt hur man gör... Men jag skulle kunna prova mig fram så kan jag se ifall jag kommer på något bra sätt att visa er! ;)
nouw.comNone