Årets sista söndag

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Idag har det varit en sån där typisk tråksöndag. Det känns liksom som om dagen har tagit slut redan innan den ens hunnit börja. Det känns som sån slöseri med tid när dagarna går så himla fort och när man inte har fått något vettigt gjort... Men det finns inte så mycket att göra åt den saken utan det är väl bara gilla läget antar jag. :) Eftersom att jag inte har någonting bättre för mig så ska jag nog sätta på någon film som får underhålla mig resten av kvällen. ;)

Fast det passar ju kanske ganska bra att årets sista söndag är just en sån där typical sunday, haha! ;)

Hur har eran söndag sett ut? :)

PS:// Ni glömmer väl inte bort frågestunden va? :)  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Esmeralda Edenberg,
Då är det inte bara jag då, hihi! :] Det låter bra det. hoppas att det blir någon god mat! :)
nouw.comNone
alicebossa?,
Åh så fin du är Esme!! :D Min söndag har sett ut ungefär likadant som din, förutom nu på eftermiddagen så hade jag lite plåtning på gång ^^ Håller helt klart med dej, denna söndag har varit riktigt "degig" haha! Ha en fortsatt fin kväll sötis! :)
alicebossa.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Men åh, tack fina du! :] Jaså, vadå för plåtning? :D Ja, sega söndagar är väl inte något av det bästa, men såna måste få finnas dom också, hihi! ;) Tack detsamma Alice! :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Supergott! :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Kul att du tycker om den, tack ska du ha! :) Gott nytt år till dig också!
nouw.comNone
Sofia,
Min söndag är nog också som alla andra :-)
lovejournal.blogg.se/
Josefine,
hejsan!! Hr en fråga om jag skickar dig en bild på mig kan inte du göra som du gjort på dina bilder då vore jätte snällt =)
josefineesping.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Hejsan! Det beror på vilka bilder du menar? :)
nouw.comNone
Lise,
På bild ''nr 2'' när det är fokus på kameran, hur gör du för att på bakgrunden sådär? Är det hur man fotar elr i photoshop eller hurdå!? :)
liselottesten.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Det är den stora bländaren man ställer in på kameran som gör att bakgrunden blir ur fokus. Jag skrev ett inlägg om bländaren för ett tag sedan, så vill du veta mer om den så kan du läsa här: http://esmeraldaedenberg.blogg.se/2012/march/utkast-mars-16-2012.html :)
nouw.comNone