Att lysa upp novembermörkret

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Hallå där! Jag sitter för tillfället i min säng tillsammans med datorn i knät och plugg upp till öronen. Vi har så himla mycket som ska göras i skolan just nu så jag hinner knappt med någonting annat än att sova, äta och plugga på repeat. Igår lämnade jag in en labrapport och en biologiuppgift. Just nu håller jag på att skriva en bokrecension på engelska som vi ska hålla en muntlig presentation av och sen ska det dessutom pluggas till ett biologi-, matte- och naturbruksprov, läsas en bok och skrivas en till bokrecension, fixas ihop en muntlig presentation till svenskan och skriva en engelskauppsatts. Nej men hejdå livet och allt därimellan, vi hörs när jag har hittat till ytan av plugghavet!

För att underlätta det hela lite grann så har jag som sagt gosat ner mig i sängen tillsammans med pepparkakor och min supermyspysiga ljusslinga tänd. Hade jag varit en sån som kan plugga och lyssna på musik samtidigt (vilket jag alltså inte är) så hade jag lätt dunkat min nya julspellista på Spotify också. Gud vad jag hypar julen nu alltså! Längtar som en tok! Och det ska ju börjas i tid menar jag... :)

Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi och så!
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

JUNITJEJ,
Det bästa med vintern är pepparkakorna!
www.junitjejen.se
Ellen,
Jag har också så mycket i skolan just nu men det hjälper att det snart är vinter:D
akerberg.blogg.se
matilda,
Hahaha, har varit emot julen i en tid nu men alla börjar sätta in sådana här söta små julinlägg så jag börjar ju faktiskt längta efter julen jag oxå! :D
matildasfoto.blogspot.com
Pia,
Fint kort! :)
pijas.blogg.se
VICTORIA,
Riktigt mysigt!!
victoriaaahhh.blogg.se
Mums vad gott!
beattriicee.blogg.se
Matilda,
Vilket fiint ljus i bilden :)
photoandstuff.blogg.se