Autumn leaves

Naturfoton
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Jag fotade för första gången på 5 dagar idag! Jag låter säkert helt sjuk nu, men jag får nästan lite abstinens över att inte ha fotat på nästan en hel vecka! Det är så himla tråkigt att skolan ska ta upp så himla mycket av dagarna så att man inte får någon tid över till kameran... Men idag så hann jag som sagt ta några bilder när jag kom hem från skolan, närmare bestämt dom här ovanför ?. Vi slutar skapligt tidigt på måndagar, så då är det bäst att ta vara på den tiden. Särskilt så här års för hösten är så himla fin! ? Åh vad det kliar i mina fotofingrar!

Nu har jag precis käkat upp min apelsin och jag ska strax iväg till fotbollsplanen för träning med laget. Det är kallt som tusan ute, men som tur är har jag ju mitt nya superdupervarma underställ som jag ska inviga idag! Perfaaaaaa... ;)

Vi hörs hörni! :)

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Ååå vilka fina bilder! Var hade du för inställningar när du tog dom hära bilder och kan inte du visa oredigade och redigerade före och efter bild på dom??? :) / Kram! <3
Esmeralda Edenberg,
Tack ska du ha! :) Jag körde på F/1.8, 1/200 och ISO 100. Det skulle jag kanske kunna göra, beroende på ifall några andra också är intresserade av det. ;)
nouw.comNone
Laura,
Härligt! Jag blir nästan likadan, fast jag brukar inte känna av det förrän efter kanske tre veckor, haha.. Snygga bilder i alla fall!
fancyphotography.blogg.se
D A H L È N,
Tack för ditt förlag på önskerubrik, det kommer upp imorgon :)
carolinedahlen.blogg.se
Staffan [fotoblogg],
Finfina bilder! :)
blogg.stfoto.se
elin,
ååh, älskar din blogg! den är så himla bra och du har super fina bilder!
sssmiley.devote.se
Esmeralda Edenberg,
Himla kul att vakna upp och sen en sån här kommentar, tack i massor till dig! :]
nouw.comNone
Fanny Juhlin,
Hur kan du få så extremt bra skärpa på dina bilder, speciellt på ögonen? Kram
fannymariajuhlin.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Jag sätter fokusen på ögonen och sen skärper jag upp dom lite grann efteråt i Photoshop. :)
nouw.comNone