AVICII - #TRUETOUR

Media
Samsung Galaxy S3 | iPhone 5S (bild 8, 10 och 11).

Jag har suttit här ett bra tag nu och försökt komma på hur jag ska formulera mig. Hur jag ska lyckas uttrycka allt i ord. Men det är rent ut sagt omöjligt.

Gårdagskvällen var så sjukt obeskrivligt bra så det finns inte. Detta är helt klart något av det häftigaste jag har varit med om! Att stå där på rad fyra och bara ösa på så in i helvete till beatet av Avicii går verkligen inte att uttrycka i ord. Det var så mäktigt och bara helt sjukt. Att känna basen i varenda cell utav kroppen, att sjunga med tills halsen ger vika och hoppa och dansa tills fötterna värker - så galet underbart!

Konserten var så himla bra gjord. Ljudet, ljuset, showen, publiken, Tim himself - allt var helt perfekt.
Jag får fortfarande rysningar och massa gokänsla i magen när jag tittar på bilder och filmer från igår kväll. Det var förbjudet att ha med sig systemkamera och min mobil dog efter ett tag, men det gjorde inte särskilt mycket om jag ska vara ärlig. Det skulle bara vara så kul att få befinna sig i Tele2 Arena i detta nu tillsammans med dom som befinner sig på extrakonserten ikväll. Skulle kunna göra detta om och om igen.

Som ni förstår så är jag fortfarande väldigt hypad men som sagt så går det verkligen inte att beskriva hur sjukt bra Aviciis konsert var igår! Detta kommer jag leva på riktigt länge kan jag tala om!

Sjukt stor tack Avicii och välkommen hem!
  • Media

Gillar

Kommentarer

Jonna,
Men gud va härligt det ser ut ! Sjukt avis på dej också :)
jonnasdagbok.blogg.se
Alinde,
ÅHH Va NICE!! :D Och schyssta bilder fick du oxså! :D :D
hotl.blogg.se
Läsa bloggar,
Väldigt fin header du har gjort. är den gjort i photoshop? Jag hade också velat titta på avicii! :) OBS! Nu kan du synas hos oss på Läsa Bloggar helt gratis. Det är superenkelt och går fort. Kommentera valfritt inlägg så tar vi en skärmdump på din blogg och länkar dig! Kram
lasabloggar.blogg.se
Annster,
Vad roligt :)
annster.se
Jasmine,
Vilken upplevelse! Jag kan inte låta bli att önska att jag också hade fått vara där. Kram
rosanatt.blogg.se
Ellen D,
ser galet kul ut!!
thatsellen.blogg.se