Avslutningsmiddag

Porträttfoton
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | Samsung Galaxy S3

Gårdagskvällen var så himla super!
Vi i 9an på Tallås hade alltså avslutningsmiddag igår. Det blev en riktigt lyckad kväll med grymt väder, god mat (eller ja, sån där mat som man tuggar och sväljer med ett påklistrat leende, men mat som mat tänker jag liksom!) och sjukt mycket dans. Det var så himla kul att se alla så uppklädda och fina. Nästan lite såndär tårögd-och-stolt-morsa-varning över det hela! Därav blev det sjukt mycket knäppande med kameran och jag kom hem med över 500 bilder. Dessa är bara några få utav dom. Fler finns på min Facebook för er som är vän med mig där.

Som sagt så var det en galet bra och rolig kväll som tog slut alldeles för fort! Egentligen är dom här avslutningsgrejerna bara skit, för det gör bara att man kommer sakna klassen och alla andra 9or ännu mer. Alltså åh! Den här sista tiden i grundskolan kommer nog i alla fall vara den bästa under alla dessa 9 år.

Hur som helt - tack alla Tallåsnior för en sjukt bra kväll! :)

Och för allas vetskap - JAG KLARADE MIG EN HEL KVÄLL I KLÄNNING, OMG LIX!

Gillar

Kommentarer

hildas fotografier,
gud vad fin du var :)
hhildalindgren.blogg.se
Rebecca,
åh va fina bilder!
fettmedfoto.blogg.se
Tilda,
så sjukt fin du var! :)
ponnikanin.blogg.se
johanna,
åh vad fina ni alla var! :)
tigermysig.se
ylva,
Du var jättefin! :D
hummingmelodies.blogg.se/
Cajsa Torres,
Underbart fina bilder!
chawey.blogg.se
Choi,
Underbara bilder
photosbychoi.webblogg.se
tilda
,
MÅSTE SÄGA ATT JAG TYCKTE DU VAR SÅ HIMLA SNYGG!!! HALLÅ LIKSOM SER UT SOM DU ALLTID HAR PÅ DIG EN SÅN DÄR SNYGG KLÄNNING OCH DU SOM PÅSTÅR DIG ATT INTE PASSA I DET!!!! S
matilda,
Så himla vacker är du ju! Och Charlie och du är ju för fina tillsammans! :)
matildasfoto.blogspot.com
Jaqueline,
Vad härligt att du snart går ut nian! jag går ut första året på gymnasiet om några dagar och mitt första år har nog varit det bästa året i mitt liv! Vilken härlig kväll ni verkar ha haft, du är himla duktig på att fotografera!
openworldphoto.blogg.se