Bilder från Sammy

Samsung Galaxy S3 | En liten gnutta Photoshop

Enda sen jag fick min fina Sammy så har jag gått runt och fotat med den som en galning! Verkligen allt och ingenting har fastnat på bild i mobilen bara för att den har en sån sjukt bra kamera, haha! :) Mina polers börjar nog tröttna lite på mig nu när jag typ var och varannan minut bara: "EEEEEY, VÄNTA!!! MÅSTE FOTA JU!!". Hahahaha, men det får dom stå ut med! :)

Här ovanför ? ser ni i alla fall några bilder som jag alltså har fotat med min mobil under den första veckan som den funnits i min ägo. Bilderna har bara redigerats lite grann i Photoshop efteråt, men dom är i princip oredigerade. :) Åh vad jag älskar min fina Sammy Samsung! Materiel lycka på hög nivå... :3

Update:// Jag har skapat en ny kategori som heter "Mobilbilder", för jag kan lova er att det här inte är sista gången ni får se mobilbilder från min sida, hihi... :3

Gillar

Kommentarer

Amanda Persson,
Du är så duktig :)
amandapersson.webblogg.se
Liinn ?,
Super fina bilder :D Som du säger så är det ju en super bra kamera :D
quad.blogg.se
Alma,
Fotar mycket mer med min nya också, än vad jag gjorde med den gamla! Efter lite redigering är de ju t.o.m. okej att visa utan att man behöver skämmas ;)
photoab.blogg.se/
Tilda,
Så fina! Borde själv fota mer med telefonen. Utan att man tänker på det kan det bli fina bilder utan systemkamera. Det har du nyss bevisat ;)
tildasphoto.blogspot.com
Filippa,
Gud vad fina bilder! :D Skulle du kunna göra tips till att få bra mobilbilder?
felippasy.blogg.se
Becka [fotoblogg],
Isabelle,
Tycker att vu fick till hjärtat lagom snyggt sådär... eller? VI ÄLSKAR BÖCKER HAHAHA. :*
isaabellecambra.blogg.se
Olivia,
Jättefina bilder! Mobilen har verkligen en bra kamera! Jag fotar med den heeeeeela tiden även fast jag har haft min samsung gs3 sen i september.
www.oliviiasvardag.blogg.se
Sofia,
så fina bilder!
byfia.com
Rebecca,
oooh. så fina bilder. den på kameran var fin! :)
rebeccanfoto.blogg.se