Bildlöst inlägg om idag

Vardag
Sheeeenare!
Äntligen är man hemma igen! Eller ja, skulle inte ha nåt imot att stanna lite längre vid havet och allt, men ändå skönt att komma hem faktiskt. :) Riktigt gött att åka ner till Backavallen ca. en timme efter man packat ur allt ur bilen, för att där nere utöva den första träningen sen uppehållet! Sjuuuukt segt gick det, gud vad man tappar på bara några veckor, haha! Men kondition och alla annat är nog snart där igen, måste ju ladda upp in för Forward Cup! :D

Ja, annars har dagen bestått av en massa bilåkande ända från Singö. För er som läst inläggen under, så vet ni att det är där vi har varit dom senaste dagarna. Massor med bad och massor med badring efter motorbåt blev det! Ända tills man hör ett pang och tre av båtens fyra propellerblad lossnar... Höhö, oups!

Men ja, håller på att tanka över massa bilder från den senaste veckan nu, men känner verkligen inte för att redigera några nu, så det får bli när det blir. :) Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan ni får se några bilder. :)

Men nej, nu får det va nog med text, vi höres!

Gillar

Kommentarer