Black Sand Beach

Island 2013
Canon EOS 600D
Under vår fotoresa på Island i somras så stannade vi till vid Black Sand Beach på tillbakavägen från våran första road trip. Det var tidigt på morgonen och det blåste så in i helsike! Det hade regnat hela natten och i princip hela morgonen, men när vi kom fram till Black Sand Beach så sprack himlen upp i någon slags blandning mellan solsken och storm. Det var så himla häftigt och så sjukt maffigt! Ett helt perfekt avslut på en lång och kall natt. :)

Fler bilder från fotoresan på Island hittar ni här.

Gillar

Kommentarer

Martina,
Så häftigt landskap på Island! Att se dina bilder därifrån är en fröjd!
martinaea.blogg.se
Madeleine,
Hej Esmeralda! :D Jag undrar vad man ska tänka på när man köper kamerahus? Äger en Canon EOS 1100D, och har förstått att den passar ganska bra för nybörjare (vilket jag tyyyp är). Gör själva kameran någon större skillnad för bilderna man tar, eller är det objektivets förtjänst? :) Hoppas du förstår min knasiga fråga. (^_^)
madeleinegabrielson.blogg.se
Sara,
Esmeralda Edenberg,
Hallå där! :) Till att börja med så kan jag ju tala om att det där med teknik kring utrustning osv inte är min starkaste sida, haha... :3 Det som gör störst skillnad i bildkvalitén är kamerahuset. Objektiv kan också ha betydelse när det gäller kvalitén, men det är som sagt mest kamerahuset som spela roll där. Om man t.ex jämför din 1100D med en 5D mrk III så har ju 5D:n bättre bildkvalité eftersom den är byggd på det sättet. Fråga mig inte hur den är byggd eller varför, för det vet jag inte, haha! :3 Det man ska tänka på när man köper kamerahus är att du själv trivs med det och känner att du klarar av det. :) Lite luddigt svar, men som sagt så skyller jag på mina få kunskaper kring just detta, haha! :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
Elin
,
Så grymt fina bilder!
Madde,
Otroligt vackra bilder.
madelena.se/
Annika,
Alldeles underbart fantastiska bilder! Vilka vyer!
aminaphoto.blogg.se
Alice,
Vad vackra bilder! :)
alicehilmersson.blogg.se
Jenny Hermansson,
så häftigt!!
jennyhermansson.se
Veronica,
Gud sååå fint!
veskin.blogg.se