Blogg tips

Tips
Med brist på nånting att göra så tänkte jag länka och skriva om några utav dom bloggar jag följer. :) Följer ganska så många faktiskt, men det här är fyra av mina favoriter:

Foki
http://fokis.se
Haha, jag menar, vem kan inte låta bli att läsa hennes blogg? Hon är ju så otroligt söt och kommer alltid med så roliga inlägg med massor av fina bilder från Bangkok där hon bor. :) Ska bli spännande att se vad hennes kläd kollektion har att erbjuda sen när hennes egna webshop öppnar. :)

Fatima
http://fatimaplace.com/
Den här tjejen inspirerar mig så sjukt mycket! Hennes klädstil, hennes bilder, hennes texter, hennes allt! Hon är en som verkligen vågar stå för vad hon tycker, oavsett vad andra säger. Någon som vågar vara sig själv. Som sagt så älskar jag hennes klädstil, och man vill bara ut och fota massor när man ser alla hennes outfit bilder! :) En riktigt läsvärd blogg!

Megapixlar http://megapixlar.blogg.se/
Stört skön blogg driven av två störtsköna personer! Skulle vara sjukt roligt att vara vän med Mikaela och Marcus alltså, för gud vad man får sig ett gott skratt av deras roliga inlägg! Samtidigt är dom riktigt duktiga på att fota, och har några riktigt bra foto- och photoshoptips m.m. Det här är en fotoblogg som man både skrattar åt och får inspiration ifrån! :)

Elin Kero
http://nevnarien.se/
Den här bloggen har jag följt i minst ett år snart, och jag kommer nog aldrig tröttna. För Elin, eller Navnarien som hon kallar sig, är en sjukt duktigt fotograf som tar helt underbara bilder! Man blir sjukt inspirerad av henne och hennes klädstil. Sen så är ju själva inläggen intressanta att läsa också. :) Ett stort plus i kanten är ju hennes sjukt roliga video bloggar hon laddar upp lite då och då! Haha, så grymt skön hon är! Älskar hennes pip-video bloggar, dom måste ni verkligen se om ni vill få er ett gott skratt! :)

Så ja, nu har ni några bloggar att läsa igenom ifall ni har det lika tråkigt som jag här hemma. :)
  • Tips

Gillar

Kommentarer

Elin [ n e v n a r i e n ],
Men åh vad fint skrivet - tack så jättemycket! :D
nevnarien.se/