Bokat resa till Island!

Island 2013
Bilder från panoramio.com

För ungefär ett år sedan så vann jag en fototävling som resebolaget Ving annordnade. Priset var ett presentkort på 1000 kr hos dom som man fick använda till vilken resa man ville! Så nu har vi bokat flyg till Island den 5-8 juli! Jag och pappa ska dit på en liten fotoresa. :)

Det kommer bli så sjukt himla bra! Vi har suttit och planerat hur och vart vi ska någonstans under dom tre dagarna vi befinner oss på ön. Vi kommer bo i Reykjavik och vi kommer hyra en bil som vi ska bila runt med till lite olika platser, bl.a till Kirkjufell och Snaefellsnes (och fråga inte hur man uttalar det där, för jag har ingen som helst aning, hahaha!). Det som är bra med att ha en egen bil är ju att man kan stanna precis vart man vill längs vägen. Självklart kommer all kamerautrustning göra oss sällskap hela vägen! :)

Den här resan kommer bli min första fotoresa, alltså där det bara är fotografering som gäller. Det kommer bli så himla roligt! Jag måste nog se till att skaffa några fler minneskort innan det är dags att resa iväg, haha... :)
Nedräkningen har börjat redan nu kan jag tala om - 103 dagar kvar!

Gillar

Kommentarer

Alma,
Åh så himla roligt!! Ska själv till London den 16-20 juli och sedan på ett utbyte till delstaten Devon i England den 27 juli :'D längtar så in i..!!
photoab.blogg.se/
Olivia,
Åh, så tufft! Skulle med vilja åka dit för att fotografera, den miljön är ju hur tuff som helst..
oliviagm.blogg.se
Louise,
Åh vad roligt och härligt!
louisedahl.blogg.se
Emelie o Nova,
Elin
,
Åh! Jag var på Island i oktober förra året. Var där på studieresa med min utbildning till svensklärare :) Det var helt underbart. Du får absolut inte missa Blå Lagunen, Gullfoss (ett jättestort vattenfall) och Tingvallarna (en nationalpark med väldigt mycket historia - det är även där som Europas och Amerikas kontinentalplattor möts, vilket man faktiskt kan se på marken om man kollar noga!) Fantastiskt vackert! När islänningarna stavar sina ord min två L, t.ex. Gullfoss, så uttalas L:en som TL, så Gullfoss uttalas alltså Gutlfoss. Det är också så att när ordet har ett á i sig så uttalas det áu. Ett vanligt a uttalas däremot som vanligt. Kanske kan hjälpa dig lite med rätt uttal :)
Tilde Alm,
ÅÅH, nu blir jag sjukt avis på dig ju! Ska verkligen bli superkul att få se vad du hittar på därborta sen ^^
tildealm.blogg.se
Sara - Hold on be strong,
Åh vad coolt!!
saraleasofia.blogg.se
Y A S M I N E,
Wow, va häftigt!
medy.blogg.se
Becka [fotoblogg],
Åh så underbart! Ser framemot bilderna därifrån, hihi. ?
photos-by-becka.fotoblogg.nu
filippa,
åh va roligt att åka dit och fokusera på fotningen, det är så himla vackert där! Var själv där 2010 men då åkte jag och min faster runt med ett gäng och guide så man fokuserade inte så jättemycket på att fota och hade inte jätte mycket tid, så åh va jag avundar dig just nu :D
ffilippa.webblogg.se