Cinnamon challenge

Oh dats a damn sexih stillbild yao...

Efter en hel hög med svordomar och hat mot Windows movie maker så har jag äntligen lyckats klippa ihop och ladda upp videobloggen som jag har lovat er!

Ni har alltså fått önska videbloggar och som jag nämner i början av videon så var det många av er som tyckte att jag skulle göra olika challenges, så jag och min bror slog till och körde på en cinnamon challenge. Och ja, ni ser ju själva hur det gick, haha...

Efter vi hade gjort utmaningen så fick vi höra att det faktiskt är folk som har dött av det här på riktigt. Så var försiktiga om ni är lika dumma som oss och antar den här utmaningen - kanel i lungorna är inget man strävar efter direkt.

Berätta gärna ifall ni vill se fler videobloggar framöver, för jag tycker i alla fall att det skulle vara superkul! Ni kan i såna fall fortsätta att önska videobloggar genom att kommentera det här inlägget! :)

Gillar

Kommentarer

Carolina,
haha åh vad härlig du är! det är verkligen så himla kul när man bara läser bloggen och sen får se hur någon är i verkligheten :D
carolinalingh.blogg.se
Julia
,
Äntligen! Tycker vloggen var jätte härlig, du är bra på sånt! :)
hildas fotoblogg,
Hahahah det var roligt, vem kunde ana att du var en humoristisk tjej ;) Roligt med videor så man får se hur du är "i verkligheten" :)
hhildalindgren.blogg.se
Lisa - Foto & vardag,
Hahah så härliga! Sv; haha knäppt, det måste va ganska tomt med folk på alla cuperna då... Jag menar man kan ju inte va på 3 cuper samtidigt... Ska du spela någon cup? :D
lisasmedberg.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Hahaha, kul att höra! :3 Ja precis, lite illa planerat kan man ju tycka... Yes, vi ska ner till Helsingborg och spela Eskils cupen! :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
| josefine arvehall ~ foto |,
Jättefin blogg har du! allt bra annars?:) kram
jossesphoto.blogg.se