Curly curlcurls

Porträttfoton
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55 | 1/50 sek | F/4 | ISO-1600 | Stativ | Fjärrutlösare | Photoshop CS6

Jag har egentligen inte så mycket emot det lilla regnvädret som vi har haft här i några dagar nu. Har nog egentligen ingenting emot det överhuvudtaget. Förutom att regnet och fukten krullar upp mitt hår totalt. När jag åkte hemifrån idag så var håret i princip helt rakt och så här såg jag sedan ut när jag kom hem ?. Alltså vad vill du mig regnet?!

En ytterst liten del av mig tycker nog innerst inne att dessa lockar inte är så farliga trots allt. Men för det mesta blir jag bara så sjukt irriterad på dom när dom bara hänger där och kladdar i ansiktet. Men jag antar att man helt enkelt får ta och leva med sitt naturliga hår, hur störande det än kan vara ibland, haha...

Idag har jag i alla fall varit i skolan från 08:30 till 16:00. Efter skolan stannade jag kvar och snackade en stund med en av bästa vännerna och pojkvännen så när jag kom hem så stod redan middagen klar på bordet. Jag har varit så sjukt träningssugen hela dagen, men eftersom jag fortfarande inte fått reda på vad som är fel på min störda fot så får jag inte använda den så mycket... Kör väl på lite styrka eller nåt så jag får ur mig allt. :)

Vi höres hörni! :)

Gillar

Kommentarer

Sara,
Elin,
Fatmas Shop,
Hej, Är du sugen på ett samarbete? Kontakta mig i så fall på Fatmas.shop@hotmail.com :)
shop.fatmas.se
Sofia,
Så fina bilder :-)
lovejournal.blogg.se/
johanna,
vilken fantastiskt färg du har på ditt hår!
tigermysig.se
Cecilia T,
Ville bara säga att du är så himla vacker ?
ceciliatagerud.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Vad skulle det samarbetet gå ut på i såna fall? :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
Sofia,
Ditt hår är ju jättefint! Men vet känslan, jag plattar alltid mitt (eller lockar) men när mina naturliga vågor kommer fram undrar folk varför jag inte har så jämt, haha :)
tsvphoto.blogspot.se
aliengirl- art is my life,
Så snygga bilder! Trist när det ska regna, utanför mitt fönster så börjar det blåsa kraftigt men solen ligger på. :)
aliengirllouise.blogg.se
astrid,