Dags för att önska inlägg och rubriker!

Tips
Jag hakade ju på trenden med önskeinlägg för ett tag sedan, men det hela blev alldeles rörigt då, så jag tänkte att jag börjar om från början nu när jag ändå inte har så jättemycket att blogga om! :)

Som ni säkert vet så går det hela ut på att ni kommenterar och berättar vad ni vill att jag ska blogga om. Ni får helt enkelt önska inlägg eller specifika rubriker. Det kan vara allt mellan himmel och jord - allt från fototips till outfitbiler till "mina favoritminnen" eller varför inte ett inlägg om smörgåsgurka?

Ni får alltså önska vilka inlägg och rubriker som helst, så kommer jag plocka ut dom en efter en dom gånger jag får lite bloggtorka. Låter det bra tycker ni? :)

Sen så vill jag bara klargöra att om ni önskar några foto- eller photoshopinlägg så måste ni vara noga med att berätta just vilka tips ni vill ha eller just vad ni vill lära er. Det blir så mycket enklare så än att jag bara ska ta upp något ur tomma intet. Hoppas ni förstår vad jag menar! :)

Så ja, det är bara att sätta igång att kommentera och önska vilka rubriker och inlägg ni vill ha! :)
  • Tips

Gillar

Kommentarer

Alice (:,
Helt sjukt fin header! :D
fotohunden.blogg.se
Mathilda,
Kan du inte göra en video där du visar hur du gjorde när du fotade bilderna när du hade vatten och olja? :)
fottobloggen.devote.se
My,
Skulle vara jättekul om du kunde göra lite fler videobloggar från din vardag, typ med kompisar eller nåt :) Jättefin blogg föresten :)
puffz.blogg.se
Emma
,
Skulle vara roligt om du kunde skriva ett inlägg om vad man ska göra när man vill fotografera, men är helt utan ideér på VAD man ska fota. Eller ett inlägg om vad du gör när du är utan inspiration för fotografering... :)
Hanna,
Dina bästa foto och redigeringstips hade varit spännande att läsa! :D
hannasfoton.blo.gg
Anna,
En fototävling vore jätteroligt! :D Men några önske-rubriker vore: mina fovoritbloggar, mina favoritskor, favoritdag, favoritmotiv att fota, boktips - för att nämna någon! Du får jättegärna ge mig några önskerubriker tillbaka, om du vill alltså - det vore roligt! :D
daich.blogg.se
Lisa - Foto & vardag,
-Hur man lägger in en Weheartit länk i menyn. -Hur man får till lite retrostil på bilder i photoshop -Vad man ska tänka på när man fotar landskap Gärna en fototävling vore kul :D
lisasmedberg.blogg.se
Saga
,
Kan du göra en video om hur man redigerar i photoshop, vilken bild som helst för alla dina bilder är sjuuuuuuuuuukt snygga! Du har en jätte bra blogg föresten! Love it!
Lina
,
Vore jättekul om du berättade och hur du och Charlie blev tillsammans, vad ni brukar hitta på och hur ni lärde känna varandra och så där. Kanske en bild? :)
Sofie,
Dagens outfit :D
ruthsofie.blogg.se