Damn, that's so hipstah!

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/80 sek | F/1.8 | ISO-800 | Photoshop CS6

Tisdagar är en av våra längsta skoldagar, så när man väl slutar så är man alldeles för seg för att göra någonting vettigt alls, haha... Men jag följde i alla fall med hem till Charlie efter skolan, vilket gjorde dagen sjukt mycket finare! ?

Någonting som livade upp denna tisdag ännu mer var den här ? finingen som låg i brevlådan när jag kom hem. Jag beställde det från fyndiq.se i helgen som var och redan två dagar senare sitter det på baksidan av Sammy. :) Det är lite missbildat eftersom att det sitter lite snett, men jag tycker om det ändå! :3 Ett mer hipster-fancy-awesome-banana-skal får man ju nästan leta efter! ;) Även fast jag älskar mitt Platform 9 3/4-skal så är det ju fint att ha lite att variera med. :)

Nu tänker jag bekanta mig med Maraboun som jag hittade i skafferiet och sedan läsa på lite inför den muntliga redovisningen i svenska som vi ska vara klara med tills imorn. Kvällen kunde ju ha sett roligare ut, men detta duger väl ändå antar jag... :)

Nej men ha en fina tisdagskväll allihopa! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Becka [fotoblogg],
Ctina,
mycket fiiint! :D ovanligt att se någon utan iphone haah ;D
ctinasunnegardh.se
Ctina,
sv: så glömde jag ju förstås svara också haha! typiskt mig när jag klickar mig in på nya bloggar, haha! Haha jaaa ;D dom var väldigt goda! men neey nu får vi vänta med onyttigheterna tills på fredag ;)
ctinasunnegardh.se
Laura,
Superfint ju! Jag har ett liknande faktiskt men det är i lite mörkare färger. Awesome!!
fancyphotography.blogg.se
Olivia,
Jag har ett likadant mobilskal till min Samsung galaxy s3 fast med blåa och gröna färger istället för orange-aktiga :)
www.oliviiasvardag.blogg.se