Den nya fotohemsidan


För någon dag sedan så bestämde jag mig för att fixa till min fotohemsida. Förut har jag ju haft alla mina bilder samlade här, men den sidan krånglar bara en massa hela tiden så nu har jag alltså (med hjälpa av min bästa pappa) fixat en ny fotohemsida!

Jag tycker att det är ett bra ställe att samla sina favoritbilder på, så på min nya fotohemsidan kommer jag att ladda upp alla mina favoritbilder och liksom ha det som min portfolio eller vad man ska kalla det. :)

Vill ni kika på den nya hemsidan så kan ni klicka er in på http://edenberg.com/photo eller klicka på bilden här ovanför ?. :)

Gillar

Kommentarer

Esmeralda Edenberg,
Yes, det är gratis. :) Det finns massor av olika program som man kan ladda ner, men det jag har är jAlbum dekop app. :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Ja precis, man måste ha en domän där man laddar upp sitt album, som i mitt fall edenberg.com/photo. Själva domänen är alltså edenberg.com och den köpte min pappa för ganska längesedan. På den domänen kan man sedan göra olika hemsidor. Det kostar ca. 100-150 kr i månaden om jag inte har helt fel, men det beror ju också på vart man köper dom. Jag vet inte vart vi köpte våran, men jag vet att man kan köpa domäner på bl.a loopia.se :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg
IP: 82.99.3.229