Eating lussebulle like a monsieur

Porträttfoton
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Jag tänkte inleda denna andra advent med att visa den optimala mustaschlussebullen! Om jag ska vara riktigt ärlig så måste nog detta vara den snyggaste och mest bedårande lussebullen jag någonsin bakat! Han blev till förra veckan och har hängt med under min näsa ända sen dess. Like a monsieur!

Dessvärre så avled han tyvärr igår efter en sväng i mikron och vidare ner till min magsäck, men det är sånt som händer. Jag kommer aldrig att glömma min förevigt älskade mustaschlussebulle! ?

Nej men vad händer idag då? Jo jag ska precis ner och äta frukost innan det bär av till Flen för lite innebandy. Brorsan spelar sin tredje match den här helgen, börjar bli en ren vana och sitta där på läktaren och heja som en tog! ;) Jag och pappa ska dessutom ta en sväng till Stenhammar, där vi alltid brukar fota när vi är i Flen. Vi får hoppas att dagen bjuder på lika fint väder som igår! :)

Ha en fin andra advent!

Gillar

Kommentarer

Laura,
haha, i like it :3 Jag bakade också lussebullar igår, det är så kul att göra lite dem annorlunda, inte bara den vanliga S-formen!
fancyphotography.blogg.se
ellen,
Åååh bakat lussebullar heeela dagen idag!
ellenboat.blogg.se
Tilda ? foto & vardag ~,
Haha vad fin :D Den nya headern blev supersnygg!!
invisibility.blogg.se
Emelie,
Hoppas du får en fin 2a advent :)
sunkish.blogg.se
Nikkis fotoblogg :D,
Haha,like a boss! :D
girlcanon.blogg.se
Viccy,