En av dom sista sommardagarna

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55

Igår åkte jag, Maja, Linnea och Geena ut till Geenas sommarstuga för att ta vara på en av dom sista sommarkvällarna för i år. Det var verkligen en hur fin dag och kväll som helst - minst lika fin som förra gången vi hade sommarstugehäng! Det var varmt och skönt så vi badade, grillade, åkte ut med flotten på sjön samtidigt som vi lyssnade på musik, åt hamburgare och såg solen gå ner samtidigt som månen gick upp, pratade, skrattade och allt där i mellan. Åh, det är såna här fina dagar man kommer minnas riktigt länge! Älskade sommar. Älskade vänner. ?

För en liten stund sen kom jag hem från Charlie. Vi hade inte träffats på en hel vecka pga att jag har kommit hem så himla sent nu den här första veckan på gymnasiet. Att då mötas av världens varmaste kram gör en bara så himla lycklig! Världsfinast! ?

Jag tänker ta en tidigt kväll ikväll eftersom jag knappt har fått någon sömn alls den här veckan. Som tur är får jag lite sovmorgon imorn innan det är dags att ta tåget till Norrköping och bästa klassen!

Det är sällan jag vågar säga sånt här, för jag vet att det alltid brukar vända så fort man nämner det, men nu rullar det faktiskt på riktigt bra hörni!

Ha det bäst så hörs vi när vi hörs! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

? S A N N A
,
åh vad härligt! jag hoppas att det fortsätter rulla på för dig hihi :)
petronella,
Johanna,
Härliga bilder :)
storyofjohanna.blogg.se
Jenny,
Hade varit så mysigt att sätt en bild på både dig och Charlie tillsammans, ni verkar har de så himla härligt med varann! :')
jennyemilssson.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Men åh så himla gullig du är! :') Ska försöka fixa någon bild på oss två, han är inte den lättaste att ha att göra med när det gäller just att ställa upp på bild, hihi! :3
esmeraldaedenberg.blogg.se