En början av ett påsklov

Vardag
esmeraldaedenberg@Instagram

Hej på er!
Söndag idag men ingen söndagsångest här inte för nu har vi gått in på det sjukt efterlängtade påsklovet! Går verkligen inte att beskriva med ord hur himla underbart det ska bli att vara ledig i lite mer än en vecka! Detta lov hade nog inte kunnat komma mer läglig.

Mitt lov började med en helg tillsammans med finaste pojken. Jag gick hem till honom i fredags efter att jag hade rullat in med tåget från Norrköping. Jag kom hem därifrån för någon timme sen och har alltså spenderat hela helgen hos honom. Vi tittade på film, åt massvis med god mat, spelade tv-spel och bara myste runt. Kunde nog inte ha fått en bättre start på det här lovet. Finast är vad han är. <3

Det där ? är den enda bilden som jag har från dom senaste dagarna. Jag vet att mobilbilder brukar vara lite mindre uppskattade, men det får duga nu när jag inte har någonting annat att bjuda på för tillfället. Jag ska verkligen försöka fota så mycket som möjligt dom här lediga dagarna, nu när man äntligen har tid liksom. :)

Jag ska alldeles strax dra mig mot Jonatan och Christian för att sen möta upp några fler för att kolla på Jonatans fotbollsmatch. Riktigt fint väder idag så det blir nice! :)

Ha en fortsatt fin söndag så hörs vi! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Anonym,
Allt bra? Är det du som har tagit bilden?
nejjagharingenblogg.blogg.se
Sofie,
Alltså söta ni är ju, saknar er båda två!!!!
allaroundtheglobe.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh, vi saknar dig ocksååå!!
esmeraldaedenberg.blogg.se