En helg i april

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55 | Samsung Galaxy S3 | Photoshop CS6

Goddagens!
Här på bloggen har det inte varit så livat under helgen, men det har det i alla fall varit här hemma hos oss. Familjen Sjöberg har varit här från lördag till söndag och det har varit lika trevlans som vanligt! Vi har bl.a gått promenader i det fina vårvädret, handlat massa god mat (och sedan ätit maten dårå, haha...), bakat kladdkaka, käkat massvis med godis, fotograferat, spelat Super Mario (standard) och snackat en hel del barndomsminnen (våra familjer har känt varandra sen vi barn var ungefär pyttesmå). Som sagt alltid lika trevligt! ;)

Söndag idag och sen Sjöbergs rullade hemmåt så har jag inte gjort mycket mer än legat ute i solen och lyssnat på döbra musik. Kom på att vi har spanskaglosor tills imorn och så skulle det vara bra om jag satte igång med det där hemprovet någon gång, så det är väl det min söndagskväll kommer bestå av.

Hur har eran helg varit? :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Linn,
Hej jag undrar hur bred din header är? Är den bredare än 1000xp? Och hur gjorde du det i så fall? Jag har ett helvete med att hålla på med dessa stilmallar.
linnliv.blogg.se/
Matilda
,
Hej! Killen på de övre bilderna, har han varit med i filmen "Jag saknar dig"? :)
Esmeralda Edenberg,
Om du menar killen på den andra bilden i det här inlägget så är det min lillebror, och nej, han har inte varit med i någon film, haha. :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Jag kommer inte ihåg exakt hur bred den är, men jag vet att den är bredare än 1000px i alla fall. Jag laddar upp mina headers på tinypic.com innan jag laddar upp dom på bloggen, för där kan man få dom bredare än 1000px. :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
Lisa - Foto & vardag,
Åå, det ser härligt ut du! Sv; hihi tack själv för din goa blogg! :D
lisasmedberg.blogg.se
Rebecka,
Jag har läst din blogg ett antal dagar nu, och är redan fast! Kan inte sluta klicka in på den en gång var 15 minut!
rebeckandersson.blogg.se/
Esmeralda Edenberg,
Men åh så himla roligt att höra! Gud vad gullig du är, tack! :3
esmeraldaedenberg.blogg.se
Becka [fotoblogg],
Åh så härliga bilder.
photos-by-becka.fotoblogg.nu
jenny,
vad fina bilder:) jodå helgen har vart bra:)
www.jennytingvall.devote.se