En kort vecka

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Hej på er! Och glad Valborg! Eller vad man nu brukar säga, haha... Himla trevligt att Valborg faller in på en onsdag i år för det betyder att vi får långhelg! Valborg måste nog vara en av dom mysigaste högtiderna, för hur fint är det inte att fira in våren liksom? För vår är det verkligen, det märker i alla fall min kropp av pga allt pollen. Mindre kul att gå runt hela dagarna med minimal andningsförmåga men det är sånt man får ta, för gud vad mys med vår! :)

Jag ska alldeles strax skynda mig bort till Charlie för att sedan möta upp några andra och åka ut till Forsa för att fira Valborg med ety skönt gäng. Det blir grillning, brasa och eventuellt årets första dopp. Lite tveksam på den punkten dock eftersom att det tråkigt nog har blivit lite kallare under dagen. Får helt enkelt hoppas att det vänder. Oavsett så ser det ut att bli en riktigt bra Valborg! :)

Hur firar ni Valborg i år? :)

Ha en fortsatt fin dag, kväll och natt så hörs vi! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Annika,
Super fin bild :)
blogofphoto.webblogg.se
Matilda,
Jättefin bild! Tillbringade själv Valborg med ett gäng vänner i parken först innan jag hade Girls night med två andra fina tjejer. Bra valborg alltså :)
tildasofias.blogg.se
Alma,
Så himla fin bild!
photoab.blogg.se/
isa,
Sjukt fin bild sötnos!
stayreal.devote.se
ellen,
hej, jätte fin blogg! skulle du kunna göra lite mer inlägg på hur du redigerar dina bilder osv. gärna med videos! :)
ellenehnbom.blogg.se