En ledig fredag

Frankrike 2015
Canon EOS 70D | Canon EF-S 18-55/3-4.5

På grund av att 1 maj är en röd dag även här i Frankrike så har vi alltså varit lediga från praktiken idag. Runt lunch någon gång gick vi förbi ett jättegulligt konditori och köpte med oss en baugett och några crossianter för att sedan knalla ner till stranden för att sätta oss och äta. På vägen dit gick vi förbi fiskmarknaden som var längst hamnen och åh vad mycket häftiga fiskar och skaldjur det fanns!

Vädret har varit ganska upp och ner idag. Ena stunden var det jättemulet medans solen lyste och värmde i nästa sekund. Vinden har i alla fall hållit i sig idag som den vanligtvis brukar göra här, haha! Efter vi hade suttit i sanden och ätit upp allt gott vi hade med oss så gick vi längst vattnet för att sedan gå en liten promenad längst kusten. Vi bestämde oss sedan för att utforska lite så vi hittade en liten stig som ledde upp till det jättestora berget här. Åh vilken fin utsikt det var! Vi stötte även på två jättefina hundar på vägen, haha. :)

Den här fredagen har med andra ord varit riktigt mysig! Älskar att bo såhär vid havet, kan verkligen inte få nog! Lukten, vinden, vågorna, allt. <3

Gillar

Kommentarer

Isabella [ Fotografi ],
Men vad härligt det ser ut att vara där! Vart i Frankrike är du? :)
szalai.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Ja det är det verkligen! Jag är i Boulogne-sur-Mer som ligger i nordvästra Frankrike. :)
esmeraldaedenberg.blogg.se