En ledig måndag

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Idag är en bra dag för idag är jag ledig!
Inte för att det är speciellt hemskt att gå till skolan direkt (faktum är att jag verkligen älskar min nya klass och skola) men det är väl ingen som tackar nej till en extra lång helg? :) Det tråkiga är att jag är den enda av mina kompisar som är ledig idag (eftersom jag går i Norrköping och dom här i Katrineholm), så det finns inte särskilt mycket att fylla upp den här dagen med...

Detta får väl helt enkelt bli en sån där mysdag. Tänker gå runt och mysa i pojkvännens tröja, plugga lite smått, redigera lite bilder och kanske sätta på någon film eller så. Inte helt fel det heller liksom! Senare idag så ska jag i alla fall möta upp Charlie vid hans skola när han har slutat och inte långt efter det drar jag mig ner mot fotbollsträningen. Så detta blir nog en fin måndag ändå. :)

Har ni några fina planer för dagen? :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Joré,
Så härligt med lediga dagar, har också ledigt idag, hihi c;
www.jdfoto.blogg.se
Nalliiz,
Yber frän header! :)
dodidat.blogg.se
anais,
Åh vilken härlig blogg du har! Super fin är du också! Skulle vara kul om du kikade in på min blogg som handlar om min recovery från anorexia. Kraaam!
wakeupandliive.blogg.se
Måste bara få säga att du tar otroligt vackra bilder och att jag är helt kär i din blogg! Följer dig på bloglovin nu och du verkligen lyser upp med dina underbara bilder!!
yestelle.blogg.se
ida - fashion is my life,
Jättefin blogg du har :)
www.idaremelin.blogg.se
Tilda Lycke,
Vilka mysbilder!! fin du är
www.tildalycke.devote.se