En liten hälsning från Brighton

England 2012
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Hej på er!
Nu har vi klarat av den första dagen här i Brighton och jag måste säga att jag trivs riktigt dra här! :) Hela dagen har vi shoppat och strosat fram bland alla små gator här i stan. Det är ganska dyrt med shopping och så här (eller ja, ungefär som i Sverige), så jag har inte hittat sådär jättemycket. Men ett par vinröda, höga Converse har jag skaffat mig, lycklig! Dessutom hittade jag vad som måste vara världens snyggaste mugg (översta bilden)! Vi har också köpte massor av gott godis från dom supersöta godisbutikerna som finns här. Nerds blev snabbt en stor favorit!

I morgon ska vi upp riktigt tidigt för att ta tåget in till London redan vid 9. Där kommer vi gå runt i OS byn nästan hela dagen innan vi drar in till Wembley för att se damfinalen i fotboll. Grymt taggad!

Jag vet inte hur ofta jag komme kunna och hinna slänga in såna här inlägg, men det tror jag att ni förstår. :)
Vi hös när vi hörs helt enkelt! :)

Gillar

Kommentarer

minabrun - photo,
Fina bilder!
miinabrun.blogg.se
Alma,
Jag älskar vinröda converse :o sååååååå snyggt!
photoab.blogg.se/
Esmeralda Edenberg,
Jag med, har velat haft ett par sååå länge, haha! :')
nouw.comNone
julia - fotoblogg,
hahah älskar muggen! :D
juliafrank.webblogg.se
Felicia,
Åhh, jag är så avundsjuk! vill också till england !!^^
feliciaasj.blogg.se
Frida,
Jag har en designfråga. Det är nämligen så att min blogg ändras hela tiden beroende på vilken dator eller mobil jag är inne på. På min ena dator är designen perfekt men så kollar jag på en annan dator och då är bakgrunden på tok för liten, "menyn går ut över bakgrunden" osv. Men jag har märkt att din blogg ser alltid likdan ut var man än kollar. Hur du fixat det medvetet? Och hur i så fall? Svara gärna på mejlen så att vi kan fortsätta "prata" där istället för att skicka kommentarer.. :P
fridazlindqvist.blogg.se
SVAR: Mitt med, det är ett sånt underbart fint land ju! Åker hit minst två gånger om året, allt är så perfekt här. :) Tack så jättemycket sötnos, kram! ?
palosfoto.blogg.se
F O T O S B,
Ha en super bra kväll! :D
fotosb.blogg.se
Leone,
Åh ja, du hittade verkligen världens snyggaste mugg :)
lingers.blogg.se
F O T O S B,
Ha en bra kväll! Var gärna med i veckans blogg! Visas för 250+ läsare!:)
fotosb.blogg.se