En midsommarafton

Porträttfoton
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Ett dygn senare så får ni nu några bilder från min midsommarafton igår!
Hade en fin dag, kväll och natt med brudarna på bilderna ovanför. Vi plockade blommor med häcksax och gjorde superfina kransar, var nere på Djulö och kikade på midsommarfirandet där, grillade och käkade en himla massa, spelade fotboll, öste musik, badade och gick promenader. Med mycket mera. Så ja, bra dag helt enkelt. :)

Hur var eran midsommar? :D

Den här lördagen försvann verkligen snabbt. Det fina vädret från igår är som bortblåst (bokstavligt talat, ehöhö) så min dag har bestått av film, photoshopfix och tv-spel med brorsan. Funkar det också. :)

Nu ska jag fortsätta titta på Confederations Cup, så ha en fortsatt bra kväll! :)

PS:// Jätteroligt med så många förslag till kommande videobloggar! Om ni kommer på någonting mer som ni skulle vilja se så är det bara att ni klicka här och slänger in en kommentar. :)

Gillar

Kommentarer

Linnea,
så jäkla fina och färgglada bilder!!!! när du laddar upp dom på bloggen, vilket format laddar du upp dom i då? tycker mina tappar så mycket färg när jag laddar upp dom i jpg..
lonkanlinnea.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh tack så mycket! Jag laddar alltid upp dom i jpg men ibland tappar mina bilder färg också. Då brukar jag spara dom för webben istället, det brukar hjälpa. :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
Anna,
Vilka härliga bilder! Ni såg ut att ha riktigt trevligt ^^
daich.blogg.se
Hanna,
ser ut som en härlig midsommar! :D
www.sofaiiil.blogg.se