En ny header


I brist på annat så slängde jag ihop en ny header lite snabbt igår kväll. Jag hade egentligen tänkt att jag bara skulle prova lite olika idéer och så, men jag blev ganska nöjd med slutresultatet så jag bestämde mig för att göra en liten förändring här på bloggen. :) Jag tycker nog att den nya headern är lite mysigare och varmare i färgerna, precis som årstiden just nu.

Det skulle inte förvåna mig ifall jag byter header snart igen eller ifall jag rent av byter tillbaka till min gamla, men den här nya ska nog få stanna kvar ett tag i alla fall! :)

Vad tycker ni om den nya headern? Tycker ni att den är bättre eller sämre än den förra? :)

Gillar

Kommentarer

Lisa - foto & vardag,
Skit snyggt! ;)
lisasmedberg.blogg.se
Alma,
Åh, jättefint! :D
photoab.blogg.se/
Malva,
Den är ju verkligen superfin! Jag tycker om denna mer!
malvaastrid.blogg.se
Felicia,
Julia,
Den blev superfin! :)
juliasmagazine.blogg.se
claudia,
Den nya är skitsnygg!
claudiaia.blogg.se
Olivia,
Den var jätte fin den med! Fast vet inte riktigt vilken jag gillar mest... Den du har just nu passar nog bättre ihop med årstiden som du sa :)
oliviaamira.blogg.se
Malin,
Åh så fint!! :) Båda är lika fina tycker jag!!
summershadow.blogg.se
Pernilla Grandin,
Riktigt fin blogg! Behöver ny inspiration och din blogg är ju helt underbar för att hitta den igen! :D Din nya design är jätte fin, mysig och härlig! Har du några bra tips för att få en bra header? Min är så sjukt tråkig och vet inte vad jag ska göra :(
pgphoto.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Men åh vad kul att höra, tusan tack ska du ha! :) Men oj, det är jättesvårt att ge tips till headers! det beror ju liksom helt på vad för slags person man är och vilken slags blogg man driver och så vidare... Jag kikade lite på din och jag tycker att den var riktigt härlig! :) Superfina bilder, enkel och ren liksom. :) Men jag vet inte riktigt, det är så himla svårt att liksom bara "Det här är fint" och "Det här är inte fint". Du får liksom prova dig fram lite grand skulle jag nog säga. :)
nouw.comNone