En solnedgång på Island

Island 2013
Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP VC USD

Nu var det snart ett år sedan som jag och pappa var på fotoresa på Island, men jag har fortfarande inte hunnit redigera alla bilder. Det tar sådan himla tid att kolla igenom allihopa och så kommer det massor emellan och så glöms dom bort ett tag osv. Men nu var det ett tag sen jag laddade upp några på bloggen så här har ni ett gäng! :)

När vi hade stannat och fotat Islandshästarna som vi stötte på längs vägen så åkte vi vidare mot ett av Islands största vattenfall. Klockan var runt 12 på natten och inte förrän då gick solen ner. Som jag talade om i ett tidigare inlägg från Island så blir det inte speciellt mörkt där på sommaren eftersom Island ligger så pass långt norrut. Detta är ju verkligen hur bra som helst mär man är på fotoresa eftersom man kan utnyttja ljuset mycket mer då! :)

I alla fall så var det en sådan sjukt fin solnedgång den kvällen! Det fanns nya molnformationer vart man än kollade och det var så himla häftiga färger! Det är så svårt att beskriva med bara bilder - man måste nästan ha varit där själv för att förstå hur häftigt det var! Där åkte vi omkring på dom krokiga vägarna, alldeles ensamma bland berg, åkrar och kullar med musiken på högsta volym. Åh vad jag vill tillbaka!

Gillar

Kommentarer

Matilda,
Åh gud vilka vackra bilder! :)
tildasofias.blogg.se
Åh shit vilka vackra bilder!!!
pinkpiercings.se/
Emma,
Men gud vad fint!! :)
emmamaki.weebly.com
vera
,
GUD vad fina bilder!!!
Amanda [SPONTAN],
Men alltså wow vilka läckra bilder!
spontan.blogg.se
Mathilda,
Galet vad vackert det ser ut!
mathildaahlberg.se/blogg
maria at inredningsvis,
WOWWW vilken härlig sommar inspiration :) mysig blogg också Ny post ute...härliga sommargardiner inspiration :) Ha en kanonvecka LOVE Maria at inredningsvis - inredning it\\\'s, Swedish for decor :)
inredningsvis.se/sommargardiner-7-budgettip