En tidigt måndag

Vardag
Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP VC USD

När alla andra i min skola är lediga idag så åker jag vidare till Norrköping för ett studiebesök på Himmelstalundsgymnasiet. Där ska vi få vara med under en dag och se hur det är och så vidare. Det kommer bli superroligt!

Men lite nervöst är det ändå, särskilt tåg- och bussresan dit. Det skulle inte förvåna mig ifall vi kliver av fel eller inte vet vilken buss vi ska ta eller nåt, haha! Som tur är så är jag ju inte ensam, utan några från min förra klass på min förra skola ska också dit, så det är ju bra. :) Men som sagt - jag tror nog att det är kommer bli en jätterolig dag! :)

Bilden är förövrigt fotad igår när vi var i Stenhammar. Vädret var verkligen superhärligt! Det var ungefär -19°C så jag skojar verkligen inte när jag säger att mina tår nästan föll av. Men fint var det i alla fall! :) Fler bilder från gårdagen kommer upp sen när jag kommer hem. :)

Nu ska jag käka frukost och sen dra mig vidare mot tågstationen. Vi ses framåt kvällen! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Linda,
Underbar bild! Den får mig att längta hem till norr! Men iofs så är det ju mer snö här i Stockholm just nu ;) Kikar in sen för att se fler bilder!
lindasfagravarld.se
Marika,
Kikar in och önskar dig en fortsatt bra dag :)
katrimarika.blogg.se
Sara,
verkligen en fin bild, typ sagobild!! grymt fottat! kika gärna in min blogg om du har tid över, och om du ska svara på min kommentar svara gärna på min blogg! :)
sarahermansson.se
Sofie
,
Jag har en fråga angående objektiv, ska nämligen till Afrika nästa sommar och vill ha ett objektiv som jag kan fota djur med. Har du något tips på ett objektiv inom en rimlig prisklass som skulle funka att fota just djur? Jag har objektiven 18-55/5,6 och 50/1,8 Jag har en canon ;) Btw, skitfin bild :D
Lovisa,
Jättefin bild!!! Ser magisk ut! :)
fotolovan.blogg.se
j u l i a,
superfin bild!
barajuliiaa.blogg.se
Lova,
Underbar bild!
tattifnatt.weebly.com