En tisdagsmorgon

Clothes & stuff
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55/4-5.6 | Mina supermysiga pyjamasshorts som jag fick i julklapp.

Hej på er! Tisdag idag och jag har studiedag. Alltså hur skönt på en skala från 1 till galetmegaskönt?! Lite extra lov är det nog ingen som tackar nej till. Så medans alla här hemma i Katrineholm sitter i plugget så har jag i princip nyss vaknat. Hihi. I morgon är det dock dags att stiga upp 05:30 för att tuffa iväg till Norrköping och sedan komma hem runt 17:00. Varje dag i veckan framöver. Ser inte jättemycket framemot den biten om jag ska vara ärlig. Men det är ingenting som jag behöver lägga enerig på förrän i morgon bitti, så vi blundar för det faktum att jag kommer likna en hjärndöd zombie imorn just nu, haha.

Eftersom att alla andra sitter i skolan just nu så kommer detta bli en hemmadag. Kom på att jag faktiskt har lite plugg som det skulle vara bra att bli av med, så ska nog sätta mig med det så jag har det gjort. Resten av dagen tänker jag bara chilla runt och njuta av att vara ledig en sista dag.

Hur ser eran tisdag ut? Har ni börjat skolan eller jobbet eller är ni också lediga idag? :)

PS:// Jag är ju helt borta idag. Det är ju förfan inte onsdag idag. Snacka om lost, haha. Har i alla fall ändrat alla onsdagsmeningar till tisdagsmeningar, så nu är allt i sin ordning!

Gillar

Kommentarer

VICTORIA,
Fina, var är dom köpta?
victoriaaahhh.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Dom kommer från Gina Tricot. :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
Matilda,
Ååh har också funderat på att köpa dedär shortsen! Verkar ju hur mysiga som helst! :)
Tildasofias.blogg.se
becky
,
kan du inte visa vad du fick i julklapp? :)