En vårdag i mars

Vardag
Samsung Galaxy S3 | Snapseed
Hej på er i solskenet!
Den här fredagen kunde nog inte ha blivit mycket bättre! Solen har värmt hela dagen och det var till och med så att man kunde sitta utan jacka och sola på rasten. Alltså hur underbart är inte det liksom?! Efter en underbart god tacolunch i skolan så gick halva klassen till ICA för att köpa jordgubbar och glass. Första glassen för i år för min del, kunde inte ha kommit mer lägligt! Passade dessutom på att köpa ännu mer glass när vi väntade på tåget hem sen (Magnums nya glass med champagnesmak är dock ingenting jag rekomenderar, haha...). Så himla härlig vårdag, fler såna här framöver tack! :)

Nu ska jag alldeles strax cykla hem till Charlie. Vi ska ut och äta för att sen gå och se "Captain America" på bio. Vart vi kommer sependera natten sen är fortfarande oklart, men tillsammans är i alla fall en sak som är säker. Sen har jag lite mysigheter planerade inför resten av helgen, men mer om det senare. :)

Innan jag skyndar vidare så vill jag bara tacka så himla mycket för alla kommentarer till gårdagens inlägg. Så himla roligt att så många av er är lika engagerade och ressugna som jag är! Jag ska försöka svara på så många kommentarer som möjligt när jag får tid och så. :)

Tills vidare hoppas jag att ni får en superfin fredagskväll! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Mirjam Wallmark,
Åh, superhärliga och fina bilder! kram ?
mirjamwallmark.blogg.se