esmeeden @ tumblr

Inspiration

Jag vet inte ifall ni kommer ihåg det, men för ungefär ett halvår sen så tog jag stickan ur röven och skaffade Tumblr. Då var tanken att jag bara skulle ladda upp mina egna bilder, men det blev så att jag nästan aldrig hade ork eller lust att hålla på med Tumblr. Men nu när jag har varit hemma och varit sjuk i nästan en vecka så bestämde jag mig för att ta tag i det hela. Jag ändrade designen till en mycket enklare och stilrenare och började rebloga andras bilder varvat med några av mina egna. Mycket roligare! :)

Så nu har jag suttit hur länge som helst och hittat sjukt många underbara bilder som har fått komma upp på min Tumblr. Gud så mycket inspiration jag har fått sen jag satte igång! Asså åh! :)

Nu är det ju också så att jag hemskt gärna skulle vilja ha några fler mina Tumblrs att följa och inspireras av! Så om ni har Tumblr eller vet om någon som ni verkligen tycker om så får ni jättegärna dela med er av dom! :) Ifall någon skulle känna för att följa mig så hittar ni mig på esmeeden.tumblr.com :)

Gillar

Kommentarer

Becka [fotoblogg],
Så inspirerande vackert.
photos-by-becka.fotoblogg.nu
Matilda,
Var hittade du designen till din tumblr? Jag vill också ha bilderna sådär men jag fattar inte vilken det är :/ Skulle vara supersnällt om du kunde svara!
allthosethings.blogg.se
wilma,
tror du redan följer mej men :) http://we-are-all-skeletons.tumblr.com/
we-are-all-skeletons.tumblr.com/
Esmeralda Edenberg,
Jag letade också jättelänge efter just en sån design tills jag hittade vart man kunde ladda ner dom. :) Om du går in på min tumblr och klickar på "Theme" uppe i högra hörnet så hittar du där jag laddade ner den. :)
nouw.comNone
maria,
åhh kul att du har börjat igen! :D följ mig hörru! ;)
chokladpralin.tumblr.com
Frida,
Måste bara säga att du har en grym tumblr! Började just följa dig! :)
frejdans.blogg.se