esmeraldaedenberg @ Instagram

Dom senaste bilderna från mitt Instagramflöde.

Jag tänkte bara passa på att tipsa lite grann om min Instagram! Som många av er kanske redan vet så har jag två olika instagramkonton - ee_photo för mina fotografier och esmeraldaedenberg för mina vardagsbilder. Den sistnämnda uppdaterar jag i princip varje dag med olika mobilbilder från mitt liv och min vardag. Så som sagt så tänkte jag bara tipsa om den ifall det är någon som känner för att följa mig lite utanför bloggen också. :)

Är det många av er som också använder Instagram? :)

Gillar

Kommentarer

Becka [fotoblogg],
Liinn ?,
Super fina bilder :D Och vet inte om jag har sagt det förut, men jag verkligen älskar ditt namn Esmeralda. Sjukt fint ju! <3
quad.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Ska jag vara helt ärlig så gör jag absolut ingenting med mina bilder innan jag laddar upp dom på bloggen. Jag redigerar dom ju såklart, men jag gör ingenting speciellt inför uppladdningen så att säga. :) Ibland händer det att jag sparar för webben, men det är bara i vissa fall när dom av någon anledning blir färglösa när jag laddar upp dom. Och när jag väl sparar för webben så har jag inga speciella inställningar sådär. Så tyvärr så kan ju inte riktigt hjälpa dig på den fronten. Men prova att Googla och se ifall du hittar någon som har något tips där. :)
nouw.comNone
Nikki's fotoblogg,
Vad snäll sammy är som tar så vackra bilder på dig! ;3
www.girlcanon.blogg.se
Gabriella
,
Du tar så sjuukt fina bilder! :3 Jag använder också Instagram, hehe.