Fjärde dagen i England

England 2012
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | Tokina AT-X Pro 11-16/2.8 | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP Di VC USD

Den fjärde dagen vi befann oss i England, alltså den 10 augusti (för nästan exactamente en månad sedan), hyrde vi en bil för att ge oss ut på en liten road trip från Brighton där vi bodde till en annan kuststad, Eastbourne. Det var första gången min pappa körde på vänster sida av vägen (engelsmännen tänker ju lite bak och fram och upp och ner...) så det var skapligt nervöst dom första kilometrarna om man säger så! Men han skötte det alldeles utmärkt och efter ett tag släppte nervositeten och ersattes av en sådan förundran över att världen kan vara så sjukt vacker! Utsikten hela vägen var helt otrolig!

Vårat första stopp var vid Birling Gap. Dom vita klipporna var så himla mäktiga och det varr så sjukt fint med havet och hela köret! Varmt och skönt var det ocks��, så jag passade på att bada lite fastän jag inte hade några badkläder med mig, hihi... :3

Vi drog vidare till Beachy Head och jag som trodde att Birling Gap var svårslaget hade helt fel... Alltså det går verkligen inte att beskriva hur himla stort och mäktigt det var! Åh så häftigt! Det läskigaste var att det inte fanns något staket. Jag som är höjdrädd sket nästan på mig när man stod bara några meter från världens äckligaste stup! Men det var det lätt värt, för oj vad jag aldrig kommer glömma det här!

Sist men inte minst kom vi fram till Eastbourne där vi käkade och gick ner till stranden. Där visade det sig vara någon stor flyshow av något slag så det var smock fullt med folk. Lite hux flux sådär hamnade vi mitt i det hela, haha! :)

Sen bar det hemmåt på samma fina väg bland klippor, berg, hav, små gulliga städer, vackra landskap och tunnlar av träd. Åh så bra dag!

Nu blev detta ett väldigt långt inlägg, kaka till alla er som orkade läsa hela! :)

Jag har massor med fler bilder på dom vita klipporna i Beachy Head och Birling Gap, så ifall ni vill se fler så laddar jag mer än gärna upp dom! :)

Gillar

Kommentarer

Olivia - Bymeolivia,
Jätte fina bilder England ser super mysigt ut defnintivt ett ställe jag vill åka till :)
bymeolivia.blogg.se
Alma,
Sjukt snyggt!
photoab.blogg.se/
angelica,
fantastiskt! första bilden är breath-taking!
angeliqe.se
Esmeralda Edenberg,
Hahaha, det blir nog lite mycket om jag ska visa hur jag redigerade alla, men ska nog kunna visa någon av dom i alla fall, haha! :3 ;)
nouw.comNone
minabrun - photo,
sjukt fina bilder!
miinabrun.blogg.se
Emmeline,
Hejsan! Sjukt fina bilder förresten! Men undrade om du hade något speciellt filter, eftersom dina bilder får ett sådant häftigt ljus (vilket jag verkligen gillar)? Tacksam för svar :)
www.nikoniirl.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Hej! Tack ska du ha, vad roligt att du gillar dom! :) Nej, jag har inre använt något speciellt filter till dom här bilderna! ;)
nouw.comNone
Lina,
Du tar riktigt fina bilder :D och där var jag också i somras! I Eastbourne och på Beachy Head.. Jättefint ställe, älskar det ^^
www.linao.blogg.se
Leone,
Åh det ser alldeles magiskt ut! Dit måste jag åka.
lingers.blogg.se