Födelsedagsfirande

Porträttfoton
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | Photoshop CS6

Igår firade vi min lilla lillebror som fyllde hela 13 år.
Fattar ni?! Tretton! Han är ju för fasiken tonåring och hela köret? Vart tog min lilla plutt till bror vägen liksom? Han har till och med växt om mig nu, så för första gången sen den här skitungen föddes så är jag nu kortast i familjen. Och hur känns det undrar kanske ni? Det känns förjävligt kan jag tala om! Hahaha, nejdå, så illa är det inte. Oavsett hur lång och stor brorsan blir så kommer jag alltid vara 3 år äldre, störst först osv liksom!

I vilket fall som helst så tänkte jag bara säga grattis för typ femtioartonde gången (i efterskott den här gången, men i alla fall). Och så måste jag bara klargöra att även fast han har gått och blivit 13 och tonåring och allt det där så är han inte ett dugg mognare än vad han var för några dagar sen när han var 12. Det kanske märks på bilderna och så... Bästa brodern är han i vilket fall som helst! :)

Nu är jag dödstrött efter en vecka utan ordentlig sömn, så resten av dagen tänker jag titta på serier, käka massa gott (för det får man faktiskt göra typ hela tiden när man är tjej) och sova. Borde ta tag i lite plugg också, men vem orkar sånt just nu liksom?

Ja ja, hejsvejs! :)

Gillar

Kommentarer

evelina,
Åh men hjälp, hur gott såg inte det där ut? Och tårta som är det bästa jag vet. Nam.
www.evelinaronnback.blogg.se
vanessas photography,
hahaha roliga bilder xD och tårtan såg riktigt smarrig ut!
vanessaljungdahl.webblogg.se
jennifer,
Åh, man blir ju inte liiite läskad av bilderna på tårtan!
trendbyfriends.blogg.se
JUNITJEJ,
Vilken smaskig tårta!
www.junitjejen.se
Jaqueline,
haha, grattis i efterskott till honom! Härligt att han släpper loss inför kameran och inte bara ":)" åååh vad god tårtan ser ut, vad är det för någon?
openworldphoto.blogg.se
Izabella Nau,
MÅNGA GRATULATIONER IFRÅN LILLA MIG!! =D
simpleout.blogg.se
Emma
,
Grattis i efterskott till honom! Kan inte du lägga ut receptet på tårtan, den ser god ut! Kram