Födelsedagsfirande och snöslask

Vardag
Det är i just såna här stunder som man älskar att bo i Sverige! Jag menar, vem vill inte ha snö när det precis verkade som om sommaren var här? :)

Ja fast nej, så är det ju inte riktigt. Känns rent ut sagt förjävligt när snön bara vräker ner. Vad hände liksom? Antar att det är detta som kallas för aprilväder, men den kunde väl ha hållt sig en dag till, tills det verkligen är april?

Idag är det i alla fall den 31 mars och just den här dagen, för 39 år sedan, föddes världens bästa pappa! ? Så nu på morgonen gick jag och min bror upp för att göra i ordning frukost på sängen åt honom samtidigt som han fick öppna sina presenter! :)

Grattis pappa! Jag älskar dig! ?

Förutom födelsedagsfirande, vad händer annars? Jo, om några timmar är jag på väg till Örebro med laget. Där väntar en EM kvals match för U19 damer. Sverige möter Nordirrland och jag tror att det kommer bli riktigt roligt! :) Det skulle ju inte skada ifall det ville slutade snöa också... Men vad gör lite kyla och blåst när man är tillsammans med ett gäng goa tjejer och tittar på fotboll? :) Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! ;)

Hoppas att eran sista dag i mars blir toppen bra!
Hej så länge! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Moa Munkberg,
Hej!
älskar din blogg!
Måste bara fråga hur du kan få så stora bilder?
Har själv blogg på blogg.se, men mina bilder blir jättesmå, eller så blir dem halva om jag laddar upp dem i storlekar över 500!
Tacksam för svar!
kram
munkbergs.blogg.se/