Förändringar

Printscreens. Som så många andra har jag också fått chansen att prova den nya versionen av blogg.se. Jag fick något meddelande idag om att jag hade skrivit upp mig någonstans som "testperson", men vad jag kan minnas så har jag aldrig fyllt i att jag vill vara med på det här, men aja, kör på ändå! :) Det första jag tänkte när jag såg den nya blogg.se var ett rent och skärt "NEEEJ!". Jag är inte så förtjust i förändringar precis... Men nu när jag har kollat runt ett tag så blir det bara bättre och bättre för varje ny grej jag hittar! Nu kan man t.ex ladda upp flera bilder samtidigt (äntligen!) och så ska man snart kunna svara på kommentarer direkt på bloggen (äntligen #2!). Det och alla andra nya funktioner plus det snygga utseendet gör nog att jag kommer vänja mig och trivas med det här ganska snart! :) Det kommer nog ta ett tag att förstå mig på allt, men tillslut kommer nog allt falla på plats! Är det någon av er som också provar det nya blogg.se? Vad tycker ni om det i såna fall? :)

Gillar

Kommentarer

Malin,
Jag har provat det och jag börjar gilla det mer och mer, men det jag inte gillar är det det blir en svart ram runt mina bilder när jag laddar upp dem :(
summershadow.blogg.se
ADRIANA,
Min första reaktion var också ett stort NEEEEJ, men nu har jag studerat de och jag tycker det blev rätt bra faktist :)
acphoto.blogg.se/
Malva,
Jag har provat och jag gillar't! Det enda dåliga jag kan hitta är att man fortfarande inte kan ladda upp bilder som är så stora att dom räcker till bakgrundsbild (Alltså över 1000px..). Men resten är grymt!:)
malvaastrid.blogg.se
Vi har fått det nya, trots att jag inte sagt ja till något sådant xd
asslatjejerna.se
smallmoments,
svar: tack så mycket!
smallmoments.blogg.se
Olivia,
jag har också den nya versionen och jag tror att jag gillar den mer än den förra men jag har inte riktigt hunnit prova den ordentligt än.
www.oliviastener.blogg.se
Olivia,
Jag provar också den nya versionen! Än så länge tycker jag att den verkar bättre än den förra!
www.oliviastener.blogg.se
Malin,
Ja :/ Ja jag får kolla vad det kan vara för något! :)
summershadow.blogg.se
wilma,
tycker precis som du. Direkt när jag såg det första gången hatade jag det, men jag gillar det bara mer och mer! :)
wilmaihrmark.blogg.se
Alexandra,
Jag har inte fått det, men när ska alla andra också få det? :) Och den saken med att få svar verkar jättebra, fast jag vet inte om man själv måste ha den nya bloggsaken, för det funkar inte för mig :$
alexandraec.blogg.se/