Före regnet

Naturfoton
Canon EOS 600D | Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro 1:1
Åh vad jag älskar det varma vädret vi har fått! Det var varit runt 15-20 grader hela helgen vilket har gjort att det verkligen har känts som sommar! Även fast det regnar en hel del lite då och då så är det ändå varmt ute och så länge det är varmt så är jag nöjd, haha! :) Bilderna ovanför fotade jag igår när det precis innan det började regna.

Idag är det i alla fall måndag vilket innebär att jag går in på min absolut sista skolvecka innan sommarlovet! Nästa vecka går vi nämnligen på praktik i 3 veckor och sen är vi helt plötsligt inne på sommarlov. Det ska bli riktigt skönt att slippa sitta i skolbänken ett tag och få komma ut på praktik istället. Jag ska ha min praktik på en veterinärklinik här i stan, så jag slipper till och med pendla! Så himla skönt att kunna byta ut tåg mot cykel! Det ska bli så himla roligt att få se hur det är att arbeta på en veterinärklinik. Det känns som om det kommer bli 3 veckor med många nya erfarenheter. :)

Men även fast vi bara har en vecka kvar i skolan så har vi ändå lite plugg kvar, vilket jag har suttit med ända sen jag kom hem. Nu har jag dock bara en inlämning kvar, men den gör jag imorgon för nu ska jag ta någonting gott att äta.

Ha en fortsatt fin måndagskväll så hörs vi! :)

Gillar

Kommentarer

EMELIE FOTO & VARDAG,
Gud vad fina bilder!!
sdotter.se
Simon G,
Väldigt fina bilder! Brukar bli bra innan och efter regn, men mitt i en skur är inte så kul hehe. :)
simonpixel.webblogg.se
Lisa,
Ja, så underbart att sommaren faktiskt är påväg! Och bilden på snigeln är underbar!!
Kyntaja.blogg.se
AktivaDagar,
Underbara bilder, särskilt den första!
aktivadagar.com