Första advent

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Första december och första advent och julstämningen är på topp!
Morgonen började med en tidig uppgång för att se första avsnittet av årets julkalender. Tog en liten morgonpromenad med hunden och kom sen hem till ett bord dukat med tomtegröt och gott bröd. Kunde inte ha blivit en bättre första adventsmorgon! Det enda som fortfarande saknas är den där snön, men jag håller alla tummar och tår jag har för att den kommer så snart som möjligt! :)

Alldeles strax ska familjen åka till en julmarknad utanför stan. Om jag minns rätt så var vi inte på någon julmarknad förra året så detta ska bli supermys! :) Senare ikväll ska jag åka ner till hallen för att kolla på min fotbollsträning då jag har alldeles för ont i halsen för att vara med och träna själv (update: vi har tydligen inte ens någon träning idag, hahaha, fail...). Efter det så spenderar jag förhoppningsvis min natt hemma hos Charlie.

Och så kommer min dag att se ut. Hur ser eran första advent ut? :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmy,
Åh så mysigt, håller också tummarna för att snön kommer snartsnart. Halsont är ju för övrigt inte så kul så jag hoppas även att halsen kryar på sig ^^ Lika roligt som sist att se dig på blogg.se's startsida, Esmeralda! Keep up the good work :)
eeemmylam.blogg.se
Frida,
Ser super mysigt ut!!
blojorochbus.blogg.se/
NATALIE,
Jag ska njuta av det fina vädret och kanske ta en liten joggingtur med min lille hund Leopold. Ha en riktigt mysigt första advent! xx http://nataliealexandra.blogg.se/
nataliealexandra.blogg.se/
Ida,
Snön kom till Umeå idag, men nu är det plusgrader igen så den lär ju försvinna innan kvällen...:(
ivmt.blogg.se
Ellen,
Jag längtar också efter snön!:) Jag hoppas att den kommer snart
akerberg.blogg.se
JUNITJEJ,
Så gott med gröt!
www.junitjejen.se
Fani,
Perfekt adventsfrukost ju, mmm!
jetbluejet.blogg.se
Klara,
Åh vad gott det såg ut! Tomtegröt är ju det bästa :') Och det låter som en toppenmorgon, och som om att det blir en toppendag också! Kram på dej! ?
klarajt.blogg.se/
MATILDA,
Louise,
Åh vad gott!
louiseamanda.se