FRÅGESTUND

Frågor & svar
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Jag tänkte kicka igång en liten frågestund här på bloggen! Hur låter det tycker ni? :)
Det var ungefär ett halvår sedan jag hade en sist och sedan dess har jag fått mer än dubbelt så många fina läsare och jag tror nog att åtminstone några av er där ute har någonting ni undrar över? :) Om det skulle vara så att det inte är någon som har någon fråga så är det ju bara att vi hoppar över detta liksom. :) Men nu har ni alltså chansen, feel free att fråga om allt mellan himmel och jord!

Men i och med detta har jag faktiskt en liten fråga till er också:
Vill ni att jag svarar på frågorna i ett videoinlägg eller i ett vanligt inlägg? Vid förra frågestunden så körde jag ju båda alternativen, och det funkade ju bra det med. :)

Så ja, har ni några frågor så är det bara att ösa på så svarar jag på dom om några dagar! :)
Jag älskar knasiga och roliga frågor, bara så ni vet, hihi... :]

Gillar

Kommentarer

Maja,
Skulle fotograf vara ditt drömyrke? Hur många bilder brukar du ta under en fotografering innan du blir "nöjd"? Vad skulle vara svårast att leva utan, kameran eller mobilen? Jag älskar dina space bilder! :)
www.ljusavingar.blogg.se
My,
Vad tror du att du kmmer göra i framtiden, om typ sådär 10 år eller nåt? :) Jättefin blogg förresten, du är verkligen jätteduktig på att fota :)
puffz.blogg.se
Malin,
Skulle du kunna ha en tävling nångång? :)
www.mallisss.blogg.se
Lisa
,
Hej! underbar blogg! Jag undrar vart du har köpt dina bakgrunder och lampan till din fotostudio?:)
Mariaa,
Kan du inte visa i ett inlägg hur du redigerar dina bilder med "specialeffekter", som till exempel bilden i inlägget "Nyårsfirande"?
mariaatheresee.blogg.se
Clara
,
Vilken är din drömkamera? Favorit-bok/film/musik/mat/plats? <3
sara
,
ungefär hur många besökare har du i genomsnitt varje dag?
Amanda,
Hur hittar du fokus när du fotar stjärnor och hur exponerar du? Använder du halvtonade gråfilter när du fotar landskap, annars hur exponerar du? Har du någon gång haft en kille? Vilken är din största idol? Har du någon gång tänk på börja rida igen? Hur skulle du beskriva dig själv? Vilken är din favorit pryl? Vilket objektiv använder du mest? Hur många sidvisningar har du per dag, ungefär och hur fick du alla läsare? Vad är din största rädsla? Vad skulle du helst vilja göra nu? Vart är ditt drömställe att fotografera på? Vart vill du helst resa, här och nu? Vilken är den bästa film du sett? Vad har du för musiksmak? Vilka är dina favoritlåtar? Vad är din "favorit-replik"/vad säger du ofta?
photographyamandas.blogg.se
Elsa,
Vilka är dina favorit bloggar ? Villa bloggar läser du?
elsaanderson.blogg.se
Annika
,
Har följt din blogg ett tag nu, och kan knappt vänta tills du lägger ut ett nytt inlägg! Du verkar störtskön! Tänkte höra om du inte kunde lägga ut hur du redigerar ögon+bakgrund/vinjettering Visserligen var kanske detta ingen riktig fråga, men :p