Från dom isländska vägarna

Island 2013
Canon EOS 600D
Även fast det var ungefär ett halvår sen jag var på fotoresa på Island så har jag mer än hälften av bilderna att sortera och redigera. Det är så himla synd att jag inte har mer tid över till att sitta med bilderna, men jag vet att det är många av er som har bett om att få se fler bilder från Island, så nu har jag lyckats skrapa ihop några i alla fall. :)

Dom här bilderna är fotade längst med dom isländska vägarna (vägen* rättare sagt eftersom det i princip bara finns en enda stor väg på Island) när vi var påväg hemmåt efter att ha varit vid Ice Lagoon. Klockan var väl runt 3-4 på morgonen och det var regingt och svinkallt = Islands väderprognos ca. 99.9% om året. Det var dessutom ganska dimmigt till en början så det var lite creepy när man åkte där alldeles ensamma på vägen, särskilt bland lavafälten där det bara var svart lava så längt man kunde se. Man möter nästan inte en enda när man åker på dom där alldeles för raka vägarna och någonting som är bra med det är ju att man kan kliva ut ur bilen och ställa sig på vägen och fota lite när man vill.

Jag ska försöka hinna med att redigera så många fler bilder som möjligt, för jag vill så gärna visa er allt vi var med om. Men ni får alltså hålla er med dom här bilderna så länge. :)

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
ÅÅ WOW VA FINA BILDER!
fettmedfoto.blogg.se
Denise,
Snygga bilder :D
autaini.se
Victorias fotovärld,
Fantastiska bilder! Island är verkligen vackert!
rennerstahl.se/
Emma,
Så fina bilder!! :)
emmamaki.weebly.com/blogg
Elin,
Alltså WOW, det isländska landskapet är verkligen helt fantastiskt! Måste dit någon gång!!
piggelinen.blogg.se
Martina,
Som jag har längtat efter dessa bilderna! Jag har aldrig någonsin känt ett behov av att åka till Island men när jag ser dina bilder kan jag inte låta bli att längta. Helt unik natur verkligen!
martinaea.blogg.se