Fredagsmys på en torsdag

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Efter sista dagen i skolan inför påsklovet och en rejäl styrketräning med laget så är man ju helt klart värd lite fredagsmys, även fast det bara är torsdag! Men har påsklovet precis kickat igång så har det! :) Tänkte faktiskt se om det finns någon bra film att hyra och kanske gå och köpa lite ostbågar bara för att höja denna fredagsmys känslan. :)

I vilket fall som helst så är det sjukt skönt med lov! Det ska blir riktigt härligt att bara kunna släppa allt som har med skolan att göra i hela 10 dagar och bra leva livet! :)

Vi kör antagligen igång redan i morgon genom att packa in oss i bilen och åka den tre timmars långa bilresan upp till Singö. Där tillbringar vi påskhelgen tillsammans med familjen Sjöberg i deras sommarstuga vid havet. Kommer bli riktigt mysigt! :) ? Jag hoppas bara att värdet håller i sig, men om man ska lyssna på vädergubbarna så kommer det bli snöblandat regn i morgon.. Aja, man får väl göra det bästa av situationen och njuta så gott det går! :)

Ska ni hitta på någonting roligt i påsk? :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Julia,
svar: nej faktiskt inte! har själv en sådan hane, super goa!
julligullan.blogg.se/
Julia,
svar: ja det är dom verkligen! och busiga! :)
julligullan.blogg.se/
linnéa,
så otroligt fin blogg du har!
linnealinneaa.blogg.se/
tusen tack!! hm, får lite se om jag väljer att visa något mera .. :) "jobbade" somsagt för det mesta, så de flesta bilderna är på lekande barn, skrattande barn och skrikande barn haha!
och blir verkligen imponerad av din förmåga att göra så enkla saker, så fina! kram :)
shal.blogg.se/