Frukostdags

Benson
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

En alldeles färsk bild från dagens frukost. Benson är så himla duktig när det gäller att vänta på maten. Han vet att han inte får springa fram och bara gluffsa i sig, så han sätter sig snällt några meter bort medan man häller upp maten i skålen. Sen sitter han där med den där underbara blicken ända tills man säger "varsågod!". Idag var han så hungrig och sugen på maten och brödkanterna som låg i skålen att han till och med satt och dregglade, haha! Världens duktigaste och finaste hund! ?

Angående bilden så provade jag en ny redigering med lite vintagestil sådär. Jag har inte bestämt mig ifall jag tycker om den eller inte, vad tycker ni? :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det är soligt och varmt ute, men jag är fortfarande inte frisk, så det blir inget bad för min del idag heller. Himla segt att vara sjuk så här på sommaren! Men jag antar att man får göra det bästa av det hela. Jag kan ju till exempelt passa på att sola lite grann medan jag funderar på vad det ska bli av den här dagen! ;)

Ha det!
  • Benson

Gillar

Kommentarer

Esmeralda Edenberg,
Hej! :)För det första vill jag bara säga tack, himla roligt att du tycker om mina bilder! För det andra så måste jag säga nej, jag lånar tyvärr inte ut mina bilder till stallet.se. Men det var bra att du frågade istället för att bara ta dom och jag hoppas att du hittar några andra fina bilder att använda! :)
nouw.comNone
elin,
Ville bara kika in och säga att du är jätteduktig :) Vintage stilen har blivit så vanligt i fotovärlden, och antingen gillar man eller inte. Mig faller det i smaken i vissa fall.. Ha det så bra och fortsätt vara så duktig :) MVH Elin
jorgensenelin.blogg.se
Frida,
Tycker bilden ser jättefin ut! Det gör de ju inte sämre att Benson har en sån bedårande blick! ;'D Haha förstår mig inte riktigt på kommentaren ovan? Var det så svårt att se texten "Att tänka på innan man kommenterar"... o.o
fridazlindqvist.blogg.se
Karro
,
Asfin redigering ju! Och bilden är to die for :) Du skulle inte kunna göra en liten tutorial hur du gjorde? :'D hihi
Ebba M,
Gud vilken söt hund!
iphotography.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Ja han är verkligen fin han! :')
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Åh vad kul, tack ska du ha! :)Ja visst skulle jag kunna göra det! ;) Hittade i och för sig redigeringen i en tutorial på en annan blogg, så antingen kan jag länka till det inlägget eller så gör jag en egen tutorial av det. :]
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Nice, tack du! :) Haha, hans ögon är dom vackraste som finns! :') Haha, nej, vissa kanske har alldeles att förbi se sånt... ;)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Åh vad roligt, tack så mycket! :] Ja den har ju det och för det mesta tycker jag att den är himla mysig, men i det här fallet har jag som sagt inte bestämt mig ifall jag gillar redigeringen eller inte, haha... :) Tack så mycket och detsamma!
nouw.comNone
Becka [fotoblogg],