Frukostdags

Benson
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

En alldeles färsk bild från dagens frukost. Benson är så himla duktig när det gäller att vänta på maten. Han vet att han inte får springa fram och bara gluffsa i sig, så han sätter sig snällt några meter bort medan man häller upp maten i skålen. Sen sitter han där med den där underbara blicken ända tills man säger "varsågod!". Idag var han så hungrig och sugen på maten och brödkanterna som låg i skålen att han till och med satt och dregglade, haha! Världens duktigaste och finaste hund! ?

Angående bilden så provade jag en ny redigering med lite vintagestil sådär. Jag har inte bestämt mig ifall jag tycker om den eller inte, vad tycker ni? :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det är soligt och varmt ute, men jag är fortfarande inte frisk, så det blir inget bad för min del idag heller. Himla segt att vara sjuk så här på sommaren! Men jag antar att man får göra det bästa av det hela. Jag kan ju till exempelt passa på att sola lite grann medan jag funderar på vad det ska bli av den här dagen! ;)

Ha det!
  • Benson

Gillar

Kommentarer

Esmeralda Edenberg,
Åh vad roligt, tack så mycket! :] Ja den har ju det och för det mesta tycker jag att den är himla mysig, men i det här fallet har jag som sagt inte bestämt mig ifall jag gillar redigeringen eller inte, haha... :) Tack så mycket och detsamma!
nouw.comNone
Becka [fotoblogg],
Amanda Englund
IP: 82.99.3.229