Frukostperioder

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Har ni också olika perioder när det gäller frukosten? Jag tycker inte att frukost är särskilt gott och har nästan aldrig tyckt om den. Jag vet inte riktigt varför, men frukost är inte min grej helt enkelt. Jag äter frukost varje morgon och så, men inte speciellt mycket.

Sen är jag ju så att jag har dom här frukostperioderna. Jag är väldigt dålig på att variera min frukost så några veckor eller månader äter jag till exempel bara en macka med O'boy till frukost, för att sedan gå över till yoghurt och müsli några veckor och sen kanske byta till smoothie någon månad. Och så börjar det om sådär. Jag är liksom inte sån som kommer på någonting nytt och roligt till frukost varje morgon. Det är lite synd faktiskt, för jag skulle vilja tycka om frukost även fast jag inte gör det. Haha, förstår ni vad jag menar? :)

Idag är det ju lördag så jag kan nog inte låta bli Nutellaburken som står uppe i skafferiet, hehehe... Och bara för att klargöra - Nutella på mackorna äter jag bara på helgerna. :]

Hur är det med er och eran frukost? Är ni som jag eller slår ni till med värsta pangfrukosten varje morgon? ;)

PS:// Idag är sista dagen då ni kan ställa frågor till frågestunden, så ifall ni har någonting ni undrar över så passa på att fråga! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

lina,
Jag är ännu tråkigare, är så trött på morgonen så rostar bara några mackor, nån gång kanse det blir yoghurt också men det är sällan :/ Åh vad gott med nutella! :3
linannas.blogg.se
johanna,
hej, jag undrar om du har några tips om systemkameror osv, då jag vill ha en ny ! ha en bra dag :)
www.johies.blogg.se
Martina,
Jag är likadan! Är för lat för att göra något lite mer komplicerat på morgonen, så det blir frukt och müsli. Men det är ju gott! :)
reachbeyond.blogg.se
alicebossa?,
Jag gillar inte alls frukost! Isåfall äter jag väl någon macka och dricker lite smoothie eller mjölk, frukost är definitivt inte min grej haha! ;)
alicebossa.blogg.se
Felicia,
Åh jag älskar frukost! Har hört att jag är ganska ovanlig som äter frukost, nästan alla mina vänner skippar frukosten. Själv är det favoritmåltiden, jag lyxar gärna till det med en kopp te på morgonen om jag har tid! :) Kram
smilefiffi.blogg.se
Jag älskar frukosten och tycker det är den bästa måltiden på hela dagen! ^_^ dock varierar jag inte så mycket heller... äter som du kan man säga.. macka en månad sen nästa månad kanske jag tar flingor och andra månaden gröt c:
uniqorns.blogg.se